The Bachelor 2: Ερωτεύτηκε ήδη ο Αλέξης Παππάς - Αυτή είναι η κοπέλα που του έχει πάρει τα μυαλά

Ξεκίνησε το love story

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Ερωτεύτηκε ήδη ο Αλέξης Παππάς - Αυτή είναι η κοπέλα που του έχει πάρει τα μυαλά

Μπορεί να έχουν γίνει ήδη μερικά ευτράπελα με τον Αλέξη Παππά και το Bachelor, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος ερωτεύτηκε. Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Το τηλεοπτικό love story επιστρέφει στις οθόνες μας από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και 21 υποψήφιες νύφες διεκδικούν την καρδιά του γνωστού μοντέλου και ηθοποιού.

Μπορεί δύο από αυτές να έχουνα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν 19 ακόμα κούκλες που βρίσκονται στην βίλα.

Σύμφωνα με πληροροφορίες λοιπόν που κυκλοφορούν, φαίνεται πως ο Αλέξης είναι ήδη ερωτευμένος με μια από τις υποψήφιες. Η κοπέλα είναι από την Αθήνα και όπως αναφέρουν είναι κουκλάρα!

The Bachelor 2 Ερωτεύτηκε ήδη ο Αλέξης Παππάς

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Στον αέρα βγήκε πριν μερικά λεπτά το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά. Μπορεί να μην το περιμέναμε, ωστόσο είναι υπερπαραγωγή! -δείτε εδώ και την πρώτη φωτογραφία του Αλέξη από τα γυρίσματα-.

«Μια φορά κι έναν καιρό, στη μέση του πουθενά κι εκεί που δεν το περιμένεις, η ζωή θα σου χαρίσει έναν αναπάντεχο έρωτα. Όπως στο σινεμά… Αλλά για να τον ζήσεις, θα χρειαστεί να παλέψεις για τα θέλω σου και να γίνεις η ηρωίδα της ιστορίας σου.

Γιατί η αγάπη είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο. Και ο έρωτας… το πιο μαγικό παραμύθι που γράφτηκε ποτέ».

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθέτησε το σύγχρονο παραμύθι της αγάπης μέσα στο οποίο οι γυναίκες του σήμερα είναι οι ηρωίδες της δικής τους ιστορίας και σαν βγαλμένες από ένα αφήγημα παλιό σαν παραμύθι, διεκδικούν και προχωράνε στον δρόμο που αυτές χαράζουν.

Ο μυθικός κόσμος του έρωτα, όπως αποτυπώνεται διαχρονικά σε αφηγήματα, αλλά με ένα αναπάντεχο twist στην πλοκή και τους ήρωες, ζωντανεύει μαγικά μέσα από μία ονειρική και παραμυθένια ατμόσφαιρα γεμάτη αληθινά συναισθήματα.

Ένας πρίγκιπας επιστρέφει στον πύργο του. Παραμυθένιες φιγούρες, σύγχρονα κορίτσια σαν αερικά, περνούν από δωμάτιο σε δωμάτιο, αναζητώντας τον. Ένα μήλο, ένα ζευγάρι γοβάκια, ένας καθρέπτης, ρολόγια… διαπερνάνε το γυάλινο φράγμα της οθόνης, δίνουν το στίγμα των ιστοριών που αγαπήσαμε. Ο πρίγκιπας έχει αποκοιμηθεί στο βασιλικό κρεβάτι. Το πολύτιμο τριαντάφυλλο, έμβλημα της παντοτινής του αγάπης, βρίσκεται σε μια προθήκη στο προσκέφαλό του. Οι κοπέλες θέλουν να τον ξυπνήσουν, να τον αγγίξουν, να ζωντανέψουν τις αισθήσεις του. Ο Πρίγκιπας ξυπνά! Και μαζί του, η γλυκιά προσδοκία ενός αληθινού έρωτα.

Στη β΄σεζόν του The Bachelor, 21 γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, διεκδικούν τον «πρίγκηπα», θέλοντας να κερδίσουν το πολύτιμο τριαντάφυλλο του έρωτά του, σε ένα σύγχρονο παραμύθι. Εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, την παραμυθένια ηρωϊδα που θα «κλέψει» το μυαλό και την καρδιά του, για να ταξιδέψουν μαζί με τα φτερά του έρωτα στο πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής τους.

Το κινηματογραφικό τρέιλερ του The Bachelor αποδίδει όλα τα όμορφα συναισθήματα του show που επιστρέφει στον Alpha, μαζί με τη μαγεία της αγάπης!