Πρωταγωνίστρια της "Αγγελικής" περιμένει το πρώτο της παιδάκι - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωταγωνίστρια της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Ναταλία Δήμου, καθώς είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Την ίδια την παρακολουθήσαμε πρόσφατα μέσα από την σειρά "Αγγελική".

Η Ναταλία Δήμου βιώνει την πιο όμορφη περιόδο της και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε κάνει την τρυφερή αποκάλυψη μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου ❤»!

Η ίδια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο, πέρσι το καλοκαίρι σε ένα ττήμα στο Κορωπί με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της. Έτσι, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Summer pregnancy» που σημαίνει καλοκαιρινή εγκυμοσύνη.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Δήμου με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

 Πρωταγωνίστρια της 'Αγγελικής' περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Δήμου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν

Η ηθοποιός, Ναταλία Δήμου σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το κίνημα #Metoo καθώς και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν παιδί.

«Θέλω να πω, πως με το κίνημα #metoo, θα σωθούν αθώες ψυχές και θα τιμωρηθούν τα κτήνη που τολμούν να κάνουν έστω και την παραμικρή κίνηση, όταν δήθεν δεν καταλαβαίνουν “το όχι” και το “δεν θέλω”» σχολίασε η ίδια.

Στην ερώτηση όμως για το αν της έχει συμβεί στο παρελθόν κάποια παρόμοια πικρή εμπειρία, η ηθοποιός απάντησε: «Αν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό; Ένα θα πω και δεν θέλω να επεκταθώ. Ήμουν 6 χρονών… Φώναξα τόσο πολύ, βγήκαν όλοι από τα σπίτια τους και εξαφανίστηκε πριν προλάβει να προχωρήσει σε δεύτερο άγγιγμα. Στάθηκα τυχερή. Και θα μείνω σε αυτό. Έχω λοιπόν ένα παραπάνω λόγο που θυμώνω πολύ όταν ακούω αυτά που συμβαίνουν».