Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Σοκάρει με την επίθεση που δέχτηκε από ταξιτζή - «Με χτυπάει και βαράει η πόρτα πάνω μου»

«Ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρύσλα Γεωργακοπούλου: Σοκάρει με την επίθεση που δέχτηκε από ταξιτζή - «Με χτυπάει και βαράει η πόρτα πάνω μου»

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε από οδηγό ταξί. Το εν λόγω συμβάν το αποκάλυψε νωρίς το πρωί σοκάροντας το πανελλήνιο.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε πως την στιγμή που προσπάθησε να βγει από το ταξί, εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα πόδια και το χέρι της.

Οι δηλώσεις της Χρύσλας για το περιστατικό με τον ταξιτζή

«Με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί και με έκλεψε για 7 ευρώ! Η διαφορά ήταν 7 ευρώ. Βγαίνω και γυρίζω με μεγάλη ταχύτητα, πρόσωπο στην πόρτα του πίσω καθίσματος και για να μην προλάβω να τον φωτογραφίσω, είτε αυτόν είτε την πινακίδα, ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω, με παρασέρνει περίπου δύο μέτρα. Το χέρι μου και η τσάντα μου είναι μέσα στο αυτοκίνητο, με χτυπάει και βαράει και η πόρτα πάνω μου.

Μου δίνει πολύ λίγα ρέστα. Όταν τον ρώτησα, μου είπε πως η διαδρομή ήταν 13,30 ευρώ ενώ το ταξίμετρο ήταν νεκρό. Και μου έδειξε μια εφαρμογή. Από ότι μου εξήγησαν αργότερα, αυτή η εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο «κλέβουν» οι οδηγοί ταξί, που δεν είναι επαγγελματίες και δη σωστοί, τους τουρίστες.

Φεύγει γρήγορα, μπαίνει στη θέση του οδηγού και βάζει μπροστά. Του φωνάζω για την τσάντα μου! Ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού και μου πετάει την τσάντα στο πεζοδρόμιο».

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά το περιστατικό

Το πρωί της Πέμπτης δημοσιογράφος βγήκε μέσω skype στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, έχοντας το χέρι της δεμένο και αναφέροντας πως το μεσημέρι θα υποβάλει μήνυση.