Με μικροσκοπικό μαύρο μαγιό η Ιωάννα Μαλέσκου - Οι κοιλιακοί της "μοιράζουν" εγκεφαλικά

Ακόμα και στις αρετουσάριστες φωτογραφίες, δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μικροσκοπικό μαύρο μαγιό η Ιωάννα Μαλέσκου - Οι κοιλιακοί της

"Εγκεφαλικά" θέλησε να μοιράσει για ακόμη μια φορά η Ιωάννα Μαλέσκου. Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό όλο ναζί με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της και το σώμα της είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μετά το φινάλε της εκπομπής της, ξεκίνησε για τα καλά τις καλοκαιρινές της διακοπές και εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο της χρόνο κάνοντας φυσικά μπάνια στην θάλασσα.

Τις ζεστές αυτές μέρες, η Ιωάννα θέλησε να βάλει.. φωτιά στο instagram και να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στον φακό, πιο σέξι από ποτέ, ενώ πρόσφατα δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα όσο έκανε ντουζ!

Η ίδια διαθέτει αναντίρρητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόου μπιζ, αφού πάντα προσέχει τι τρώει και φροντίζει να κάνει και αρκετή γυμναστική.

Η Ιωάννα δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram νέα στιγμιότυπα και όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes έπεσαν σύννεφο!

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με μαγιό

Με αυτό τον τρόπο διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης και σίγουρα υπάρχει ένα μυστικό πίσω από αυτό! Πώς καταφέρνει να μένει σταθερή στα κιλά της και σε ποιες τροφές λέει "όχι" στην καθημερινότητά της; Θα τα μάθετε όλα στο Youweekly.gr.

Τη σιλουέτα της Ιωάννας Μαλέσκου πολλοί εζήλεψαν... τον κόπο που έκανε για να την αποκτήσει και να την διατηρήσει, κανείς! Πολύ πριν εμφανιστεί στην τηλεόραση και γίνει γνωστή, αγαπούσε την γυμναστική και την καλή διατροφή, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ποτέ δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά συνεχίζει να κοπιάζει για το αψεγάδιαστο κορμί της.

"Γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα γιατί θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Για μένα είναι τρόπος ζωής. Ωστόσο, αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό."