Τραγικές ώρες για την Μαρία Ιωαννίδου μετά τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη εχθές

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικές ώρες για την Μαρία Ιωαννίδου μετά τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη εχθές

Το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Not αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε υποστεί παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο.

Μια μέρα μετά μίλησε εκ νέου στην εκπομπή του Open και αποκάλυψε πως δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα για τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής.

Δέχεται απειλές για την ζωή της η Μαρία Ιωαννίδου

«Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, μου έλεγαν “γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί στηρίζεις…”. Τίποτα δεν στηρίζω, εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε! Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης!», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου συνέχισε: «Αυτοί που με πήραν τηλέφωνο ήταν συνάδελφοι και μου έλεγαν “πρέπει να τον θάψουμε”. Μα, θαμμένος είναι! Εγώ δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα;».

«Με είχε φλερτάρει, αλλά όχι με επιθετικό τρόπο. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει, δεν με βίασε. Αλλά είχα κι εγώ τον τρόπο μου. Μεγάλα και πολύ δυνατά ονόματα μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά, αλλά δεν τους πέρασε», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Ιωαννίδου.

Ολοκληρωτική καταδίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το δικαστήριο αλλά και την κατακραυγή του κόσμου πια. Η ολοκληρωτική καταδίκη του ξεκίνησε από το κοινό, συνέχισε με το εμπάργκο των τηλεοπτικών σταθμών και θα ολοκληρωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου που φέρεται να είναι σκληρή αν λάβει κανείς υπόψιν το γεγονός πως ζήτησαν την προφυλάκισή του.

Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όταν το όνομά του ενεπλάκη σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, ο πρωταγωνιστής «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες και χιλιοπαιγμένες ελληνικές σειρές που δεν έπαψαν ποτέ να καλύπτουν μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών – κυρίως του Mega.

Παρόλα αυτά, η απόφαση είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» απ’ τα τεφτέρια της, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του.