Σάκης Τανιμανίδης: Η viral φωτογραφία με την κόρη του

«Την έχει πάρει πάνω μου ο ύπνος και δεν κουνιέμαι ούτε για ανάσα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Η viral φωτογραφία με την κόρη του

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν λίγο καιρό και όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στα δίδυμα κοριτσάκια του.

Ο ίδιος την έχει «πατήσει» πολύ άσχημα καθώς από τότε που οι δίδυμες κόρες του ήρθαν στη ζωή αποτελούν τη μια και μοναδική του προτεραιότητα.

Υπάρχει και η τρανή απόδειξη γι αυτό αφού ο ίδιος μέσα από τον τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του αποκάλυψε πως για χάρη τους πάει και καθυστερημένος στις δουλειές τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να έχω φύγει εδώ και 45 λεπτά… Αλλά την έχει πάρει πάνω μου ο ύπνος και δεν κουνιέμαι ούτε για ανάσα».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση του Σάκη Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης - Ανάρτηση

Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Κι εκεί που νομίζαμε πως ότι πιο γλυκό είχαμε δει μέχρι στιγμής ήταν η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Χριστίνα Μπόμπα με τα διδυμάκια, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σάκης Τανιμανίδης μας άφησε να... λιώνουμε με το βίντεο που δημοσίευσε!

"Τα δίδυμα είναι διζυγωτικά, δηλαδή..."

Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενεργός χρήστης είναι ο παρουσιαστής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κι από ότι φάνηκε οι διαδικτυακοί του φίλοι περίμεναν πως και πως να κάνει ένα Q&A για να τον ρωτήσουν διάφορες απορίες που έχουν, κυρίως για τα παιδάκια του!

Πριν από λίγα βράδια, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα πρώτα συναισθήματά του ως πατέρας, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε για τα συναισθήματά του.

Για τα δίδυμα ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».