Κατερίνα Στικούδη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος αλλά γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει τον πρώτο καρπό του ερωτά της από τον σύζυγός της, Βαγγέλη. Μάλιστα η τραγουδίστρια είναι πάνω από 6 μηνών και παρ' ότι κρατάει σιγή ιχθύος μη θέλοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, φίλη αυτής, και συγκεκριμένα η Νάγια αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η, επίσης, τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι εκτός από τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της Στικούδη, αναφέρθηκε και σε σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν οι οποίες έπασχαν από κακοποιητική συμπεριφορά.

Οι αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.

Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της Κατερίνας Στικούδη - Το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη

Η όμορφη τραγουδίστρια έκανε πριν από λίγες ημέρες γυρίσματα για το νέο της video clip και έτσι έκανε ένα live στο instagram μαζί με τις χορεύτριες της ομάδας της.

Σε κάποια στιγμή του live, μάλιστα, φάνηκε έντονα η φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τους followers της να ξεκινούν να της γράφουν «με το καλό» όχι μόνο για το τραγούδι αλλά και για το μωρό.

Ωστόσο, η ίδια δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι, το μόνο που έχει δηλώσει ότι είναι απλά έχει πάρει για