Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother - Η επίσημη ανακοίνωση

Το πολυαναμενόμενο ριάλιτι του ΣΚΑΙ επιστρέφει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother - Η επίσημη ανακοίνωση

Από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει και πάλι ο δεύτερος κύκλος του Big Brother. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν επίσημα και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσιάσης, με τον Γιώργο Τσαλίκη να συνεχίζει τις καταγγελίες κατά του ΣΚΑΙ, μιας και αυτός θα αναλάμβανες την παρουσίαση.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Big Brother 2 και τους παρουσιαστές

Ο Μεγάλος Αδελφός… ανακαινίζει το σπίτι του και προσθέτει νέα στοιχεία προετοιμάζοντας το έδαφος για μια πιο απαιτητική και περιπετειώδη version του παιχνιδιού αφού οι αποστολές φέτος θα δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών και θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το Captain’s Room γίνεται ένα υπερπολυτελές δωμάτιο όπου ο εκάστοτε αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα προνόμια.

Με συνεχείς εκπλήξεις, ανατροπές και ευρηματικές δοκιμασίες το BIG BROTHER έχει σκοπό να προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο studio τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία!

Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother

Οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του BIG BROTHER θα πρέπει να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό γιατί ένας και μόνο ένας θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ… αυτός που θα κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών!

Ο Big Brother της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

Στο παρακάτω trailer, αποτυπώνεται με χαρακτηριστικό τρόπο η υπόσταση του BIG BROTHER. Χαρακτήρες διαφορετικοί, προσωπικότητες που διεκδικούν τον δικό τους χώρο, πρόσωπα ξεχωριστά. Με διαφορετικές αφετηρίες και κοινό προορισμό: το σπίτι του BIG BROTHER. Και στοίχημα; να είναι ο εαυτός τους.

Η δυναμική των σχέσεων διαμορφώνει το πιο αληθινό story της ελληνικής τηλεόρασης.Όλα αυτά, υπό τους γνώριμους σε όλους μας, ήχους της πρωτότυπης μουσικής σήματος του Big Brother που γράφτηκε από τον Φοίβο.

Μία άσκηση ισορροπίας. Ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης. Μία αληθινή πρόκληση να εκφραστείς.

Μπαίνει στο ριάλιτι η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Κι ενώ ο ΣΚΑΙ τρέχει και δεν φτάνει με όλο το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη, η αναζήτηση των ατόμων που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother 2 συνεχίζεται!

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου τραγουδίστρια και αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την παραγωγή του Big Brother και έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού!

Το πρώτο διερευνητικό κατά το οποίο ανιχνεύθηκαν οι προθέσεις και παρουσιάστηκε το project αναλυτικά στην τραγουδίστρια και το δεύτερο όπου έγιναν και συγκεκριμένες συζητήσεις για τα οικονομικά αλλά και τα διαδικαστικά. Έγινε επίσης μία μίνι συνέντευξη – βιογραφικό της Άρτεμις Αλεξανδράτου όπου και καταγράφησαν διάφορες συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας οι οποίες θα είχαν ενδιαφέρον να παρουσιαστούν μέσα στο ριάλιτι στην ενότητα Ιστορίες ζωής.

 Big Brother 2 Άρτεμις Αλεξανδράτου

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews έχει απαντήσει εν μέρει θετικά και δεσμεύτηκε για οριστική απάντηση τις επόμενες ημέρες όπου θα επιστρέψει από την Ίο που βρίσκεται για διακοπές