Χωρίς ίχνος ρετούς η Τατιάνα Στεφανίδου - Η νέα της φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό

Κρατιέται τέλεια στα 51 της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς ίχνος ρετούς η Τατιάνα Στεφανίδου - Η νέα της φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό

Τις καλοκαιρινές τους σκαφάτες διακοπές απολαμβάνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος τον τελευταίο καιρό. Η παρουσιάστρια μάλιστα φαίνεται πως διατηρεί μια φανταστική σιλουέτα.

Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές άφησαν άρον άρον την Αθήνα, ετοίμασαν διακοπές και ξεκινήσαν να κάνουν τον γύρο των ελληνικών νησιών. Μέχρι στιγμής, έχουν επισκεφθεί τον Γερολιμένα, την Πύλο, την Ζάκυνθο και τον Καστό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα μοιράζεται όλο αυτό το διάστημα και αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, με την ίδια να εντυπωσιάζει με το κορμί της.

Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος ανάρτησε μια ακόμη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό!

Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου με μαγιό

Χωρίς ίχνους ρετούς η Τατιάνα Στεφανίδου

«Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα και ήρθε το παιδί πρόωρα»

Με αφορμή την φονική καραμπόλα τριών αυτοκινήτων που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Σουνίου, στη Λομβάρδα, η Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις, λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό της.

Εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο και απεγκλώβισαν την 39χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού, η οποία μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου εξέπνευσε.

Δυο ακόμη τραυματίες νοσηλεύονται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, ο ένας από τους δύο σύζυγος της 39χρονης. Το μεσημέρι της Τρίτης μίλησαν λοιπόν στο T-Live οι γονείς της 39χρονης, όπου πάνω στη συζήτηση η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύψε πως στο παρελθόν, η ίδια είχε ένα τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως αποκάλυψε, το τρακάρισμα την οδήγησε στο να γεννήσει πρόωρα.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία σε αυτόν τον δρόμο. Να σας πω και τη δική μου εμπειρία. Και εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν έγκυος.

Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα μέσα στην τρύπα του Καραμανλή και ήρθε το παιδί πρόωρα στον κόσμο. Έχω και εγώ εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους».