Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Παπαγεωργίου: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του λίγο πριν τον γάμο με την Δανάη Μιχαλάκη

Υιοθέτησε νέο look

Γιώργος Παπαγεωργίου: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του λίγο πριν τον γάμο με την Δανάη Μιχαλάκη
News 30.07.2021 21:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του θέλησε να κάνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, λίγο πριν τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη. Συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα νέο hairlook.

Ο ίδιος λοιπόν πήγε στο κομμωτήριο για να κόψει τα μαλλιά του, τα οποία επιμελήθηκε ο καλός του φίλος, Γιώργος Καμπούρης, ο οποίος σχολίασε πως «ήταν του γαμπρού το κούρεμα και του φίλου το ξεπροβάδισμα».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και την αφίσα για τη συναυλία του συγκροτήματος Polkar στα Χρούσσα της Σύρου όπου και συμμετέχει για τις 8 Αυγούστου και guest star θα είναι και η Δανάη Μιχαλάκη.

Η νέα εμφάνιση του Γιώργου Παπαγεωργίου

 Γιώργος Παπαγεωργίου αλλαγή στην εμφάνιση του

 Γιώργος Παπαγεωργίου αλλαγή στην εμφάνιση του λίγο πριν τον γάμο με την Δανάη Μιχαλάκη

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται στις 7 Αυγούστου στη Σύρο και συγκεκριμένα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια.

Στο πλευρό της νύφης θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Η αναγγελία του γάμου τους

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ερμούπολη 09/07/2021».

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου γάμος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Σουξές: Η απάντησή του για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

H Φαίη Σκορδά "άδειασε" τον ΑΝΤ1 για το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Share