Έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη; Πατέρας για πρώτη φορά ο Σπύρος Δημητρίου;

Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Ελεονώρα Ζουγανέλη; Πατέρας για πρώτη φορά ο Σπύρος Δημητρίου;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του “The Voice”. Οι auditions έχουν αρχίσει ήδη και φαίνεται πως στο νέο κύκλο του μουσικού τάλεντ σόου θα υπάρχουν αλλαγές στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Η πιο ηχηρή απουσία θα είναι αυτής της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” από το “The Voice” αποχωρεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη τη νέα σεζόν και στην θέση της ίσως δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δεν έχει κλείσει η συμφωνία ακόμη με τον Ατζούν οπότε... αναμένουμε!

Έγκυος τελικά ή όχι η Ελεονώρα Ζουγανέλη;

Η κίνηση αυτή, μετά τα τόσα χρόνια της συμμετοχής της στο show, φούντωσε τις φήμες περί... κρυφής εγκυμοσύνης!

Συγκεκριμένα, η Σούλα Γκλάμορους, κάνοντας ένα "παιχνιδάκι" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της δώσουν μια... αποκλειστική είδηση! Μια από αυτές ήταν και η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

έγκυος η ελεονώρα Ζουγανέλη

Το κατά πόσο ισχύει ή όχι ακόμα δεν το γνωρίζουμε. Βλέπετε η Ελεονώρα έχει καταφέρει να κρατήσει αρκετά καλά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά... ένα τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ! Αργά ή γρήγορα θα... αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα!

Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα, ισχύει δεν ισχύει!

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω σαν τρελός να γίνω παππούς»

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της κόρης του, Ελεονώρας, αποκαλύπτοντας πως περιμένει πώς και πώς να γίνει παππούς για πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν εμφανώς συγκινημένος με τον γάμο της κόρης του και στις δηλώσεις του, εξήγησε πόσο πολύ θα ήθελε να βάλει ένα εγγονάκι στη ζωή του.

«Με τον κολλητό μου μάς ξεγένησσε ο ίδιος γιατρός και συγκινούμαι που το λέω, ο Γρηγόρης Λαμπράκης. Λες και η ζωή δεολογικά σε «πάει» από τη μέρα που γεννιέσαι. Εμένα η ζωή με πήγε σε αυτή την ιδεολογία. Να υπερασπίζομαι το άδικο, να μη βολεύομαι με τους συντηριτικούς.

Με την σύζυγο μου, Ισιδώρα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Χτίστηκε. Την αγάπησα για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στη σκηνή. Καλλιτεχνικά την ερωτεύτηκα. Μπήκαμε σε μια τέτοια διάσταση, αποδεχθήκαμε ο ένας τον άλλον, σεβάστηκε ο ένας τον άλλον.

Θέλω σαν τρελός να γίνω παππούς! Άλλωστε, εντάξει, νομίζω ότι έχω αργήσει κιόλας. Το εύχομαι για την κόρη μου, να το κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.