"Αυτοί δεν λέγονται άντρες, λέγονται..." - Ξεσπά η Κατερίνα Στανίση για την υπόθεση Φιλιππίδη

"Είναι άδικο και απάνθρωπο από..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη! Η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και απάντησε για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ελληνικό #metoo, ενώ αποκάλυψε και τις ακραίες καταστάσεις που έχει ζήσει με πελάτες στα νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδούσε.

Όσο εκείνος περνάει μαρτυρικές ώρες στην φυλακή, έξω... γίνεται το έλα να δεις!

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στανίση

Μετά τα όσα συγκλονιστικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ζήσατε καταστάσεις που ήταν εφιαλτικές στη ζωή σας;

Είναι λίγες οι γυναίκες που δεν έχουν υποστεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς. Δεν μιλάμε για φλερτ. Μιλάμε για απόπειρες. Είναι άδικο και απάνθρωπο από την πλευρά των ανδρών να βλέπουν τη γυναίκα μόνο για σαρκική επιθυμία. Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και πάντα κάπως ξέφευγα από τέτοιες καταστάσεις. Αυτοί δεν λέγονται άνδρες, είναι κτήνη.

Υπήρξε ακραία συμπεριφορά θαυμασμού από θαυμαστή σας όλα αυτά τα χρόνια;

Είχαμε πολλά τέτοια. Και καψουρέματα και τραπέζια να αναποδογυρίζουν και κόψιμο φλεβών είχαμε. Τον βγάζαμε έξω με δεμένα τραπεζομάντηλα στα χέρια για να σταματήσει το αίμα και εκείνος ερχόταν και ξαναέκοβε τις φλέβες. Άγριες καταστάσεις.

Το τραγούδι σάς απέφερε αυτά που ονειρευόσασταν;

Δεν νιώθω αδικημένη, όμως δούλεψα πάρα πολύ. Πήρα πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που έχω δώσει. Δεν κοίταξα ποτέ το ρολόι για να φύγω από ένα πρόγραμμα. Αντιθέτως, ήθελα να ικανοποιήσω μέχρι και τον τελευταίο πελάτη.

Ωστόσο, η Κατερίνα Στανίση δεν είναι η μόνη διάσημη που σχολίασε το γεγονός...

Τραγικές ώρες για την Μαρία Ιωαννίδου μετά τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Not αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε υποστεί παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο.

Μια μέρα μετά μίλησε εκ νέου στην εκπομπή του Open και αποκάλυψε πως δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα για τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής.

«Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, μου έλεγαν “γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί στηρίζεις…”. Τίποτα δεν στηρίζω, εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος. Πενθούμε τον καλλιτέχνη και σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε! Τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης!», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου συνέχισε: «Αυτοί που με πήραν τηλέφωνο ήταν συνάδελφοι και μου έλεγαν “πρέπει να τον θάψουμε”. Μα, θαμμένος είναι! Εγώ δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Αυτό το παιδί πώς θα προχωρήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα;».

«Με είχε φλερτάρει, αλλά όχι με επιθετικό τρόπο. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει, δεν με βίασε. Αλλά είχα κι εγώ τον τρόπο μου. Μεγάλα και πολύ δυνατά ονόματα μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά, αλλά δεν τους πέρασε», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Ιωαννίδου.