Με το μαγιό του στην παραλία ο Νίκος Μουτσινάς - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πιο χαρούμενος από ποτέ ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με το μαγιό του στην παραλία ο Νίκος Μουτσινάς - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές του διακοπές καθώς αποφάσισε μετά το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» να κάνει ένα "pause" από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να είναι διακοπές αλλά ο ίδιος παραμένει αρκετά ενεργός στα social media του. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram καθώς ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Έχει επαληθευτεί Μην το αναλύσουμε πολύ.. 1+1 κάνουν 2 Απλα μαθηματικά. Επιλέγω να είμαι χαρούμενος και τίποτα και κανένας δεν μπορεί να με εμποδίσει.. Μόνο εγω…άρα? Happiness is a choice».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά με την Ζέτα Δούκα

Τις καλοκαιρινές του διακοπές έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς και όχι μόνος, αφού για παρέα έχει μια γνωστή παρουσιάστρια. Ο λόγος φυσικά για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο ηθοποιοί και παρουσιαστές είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεχώς περνούν χρόνο μαζί, παρόλο που στην τηλεόραση είναι... "αντίπαλοι".

Αποφάσισαν λοιπόν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους στην άκρη και να φύγουν από την Αθήνα, προκειμένου να γεμίσουν ξανά τις μπαταρίες τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς μάλιστα, μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με την Ζέτα, την οποία συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε: “Αυτό το κορίτσι είναι τόσα πολλά πράγματα για μένα.. είναι κάτι ωραία βραδιά τον χειμώνα, πολλά γέλια, ατέλειωτες συζητήσεις και αναλύσεις και my spiritual partner..
Εύχομαι να βρείτε όλοι μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε τι σημαίνει φιλιά.. Ρε Ζεταααααα? I love you ρε Ζεταααα”!

Νίκος Μουτσινάς: Κάνει διακοπές με την Ζέτα Μακρυπούλια