Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί αφαίρεσε το στήθος της - Όλη η αλήθεια!

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί αφαίρεσε το στήθος της - Όλη η αλήθεια!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και φουλ ακομπλεξάριστη καθώς είναι από τις λίγες γυναίκες που έχουν δηλώσει ανοιχτά πως... έχουν πειράξει πραγματάκια πάνω τους, σε αντίθεση με άλλες...

"Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω κάνει και το έχω δηλώσει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Μικροτσιμπήματα στο πρόσωπο κάνω, έχω πάει περισσότερες από δυο φορές. Το μπότοξ και το υαλουρονικό δεν είναι κακό, θα το κάνω χωρίς υπερβολές. Επειδή βάφομαι από τα 18 μου, θα το κάνω, προσέχω πολύ το δέρμα μου. Το ότι προσέχω τον εαυτό μου, δεν σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα είμαι στο χειρουργείο. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά", είχε δηλώσει.

Οι πλαστικές της Κατερίνας Καινούργιου

Ωστόσο, η παρουσιάστρια σε παλαιότερη εκπομπή της είχε αποκαλύψει πως έχει πειράξει και το στήθος της και μάλιστα δυο φορές. Μια για να το αυξήσει και μια για να το μειώσει.

: “Εγώ έχω ταλαιπωρηθεί, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει, κρυφά από τους γονείς μου στα 21 μου, πήγα και έβαλα ένα στήθος τόσο τεράστιο που είχα ταλαιπωρηθεί, αυτό που έκανα το μετάνιωσα, το λέω και εγώ στα κορίτσια... και μετά αναγκάστηκα να το αφαιρέσω αυτό το τεράστιο στήθος. Γιατί να μην το πω; Τότε είχα τόσο και τώρα έχω τόσο γιατί να μην το πω αφού υπάρχουν φωτογραφίες”.

Εντελώς αμακιγιάριστη στις διακοπές της η Κατερίνα Καινούργιου

Οι υποχρεώσεις της με την εκπομπή της τελείωσαν και έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δε δίστασε να ανεβάσει και ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει χωρίς καθόλου μακιγιάζ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί καθημερινά να την παρακολουθούσαμε βαμμένη και φτιαγμένη στην εκπομπή, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου μας απέδειξε πως είναι εξίσου λαμπερή και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια ποζάρει εντελώς άβαφη. Τις προηγούμενες μέρες ανέβασε μία φοβερή φωτογραφία από τις διακοπές της στη Μύκονο, η οποία μάλιστα έγινε ανάρπαστη στα social media.

Άλλωστε, όλες οι γυναίκες χαλαρώνουμε στις διακοπές και αφήνουμε στην άκρη το νεσεσέρ του μακιγιάζ αφού το μαύρισμα είναι το καλύτερο foundation που μπορούμε να φορέσουμε!