Μετά την Βανδή με τον Ντέμη χώρισαν οριστικά και Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Ήταν μαζί 10 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά την Βανδή με τον Ντέμη χώρισαν οριστικά και Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Πολλές φορές μέσα στα 10 χρόνια κοινής πορείας που έχουν έχει γραφτεί πως έχουν αποφασίσει να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή αλλά... αυτή φαίνεται να είναι η μία και μοναδική φορά που ισχύει. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι πια μαζί!

Οι χωριστές διακοπές της παρουσιάστριας και του δημοφιλή καλλιτέχνη φαίνεται να φουντώνουν τις φήμες για το τέλος της σχέσης τους και το Ontime έβγαλε το ρεπορτάζ!

Τι συνέβη μεταξύ Χατζηγιάννη και Ζέτας

Αυτές τις ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Νίκο Μουτσινά στην Σαμοθράκη, ενώ κάθε χρόνο τέτοια περίοδο βρισκόταν στην Πάρο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό, χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες. Μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη και μετά το καλοκαίρι αναμένεται να το ανακοινώσουν.

Όταν ο φακός του YOU είχε πιάσει το ζευγάρι έξω από το σπίτι τους

Από εκείνο το βράδυ του Ιουνίου το 2010 που βρέθηκαν στα παρασκήνια των «Mad Awards» και μόλις σε λίγες μέρες έγιναν ζευγάρι, η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι αυτό που περιγράφει εκείνος σε ένα του τραγούδι... «Εμείς οι δυο σαν ένα, σαν σώματα ενωμένα».

Ζέτα Μακρυπούλια

Ο έρωτάς τους συζητήθηκε και υπήρξε για πολλά χρόνια πρωτοσέλιδος και οι δυο τους παραμένουν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι κοινές δημόσιες έξοδοί τους είναι λιγοστές, αλλά παρά τα σενάρια χωρισμού οι δυο τους ποτέ δεν έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον. Το υπέροχο σπίτι τους στη Βούλα είναι ανοιχτό για όλους τους στενούς τους φίλους και εκεί περνούν τα περισσότερα βράδια τους βλέποντας ταινίες αλλά και παίζοντας μέχρι πολύ αργά επιτραπέζια παιχνίδια, που είναι τα αγαπημένα της Ζέτας.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο φωτογραφικός φακός του YOU τούς «συνέλαβε» σε μια τυχαία συνεύρεσή τους λίγο πριν μπουν στο σπίτι τους, με την ηθοποιό να έχει μόλις επιστρέψει από το γύρισμα του «Rouk Zouk» - μάλιστα, δείτε εδώ την απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια - και τον τραγουδιστή από πρόβα στο στούντιο. Μία από τις αγαπημένες τους καθημερινές συνήθειες -αν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις- είναι να τρώνε τα βράδια μαζί, με τη Ζέτα να έχει αποδειχθεί δεινή μαγείρισσα, αν και όπως είπε σε συνέντευξή της, το μόνο που την ταλαιπωρεί λίγο τα τελευταία χρόνια είναι ότι ο Μιχάλης είναι vegan!

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης