Νίκος Μουτσινάς: Κάνει διακοπές με πασίγνωστη παρουσιάστρια - Η τρυφερή τους φωτογραφία

«Εύχομαι να βρείτε όλοι μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Κάνει διακοπές με πασίγνωστη παρουσιάστρια - Η τρυφερή τους φωτογραφία

Τις καλοκαιρινές του διακοπές έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς και όχι μόνος, αφού για παρέα έχει μια γνωστή παρουσιάστρια. Ο λόγος φυσικά για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο ηθοποιοί και παρουσιαστές είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεχώς περνούν χρόνο μαζί, παρόλο που στην τηλεόραση είναι... "αντίπαλοι".

Αποφάσισαν λοιπόν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους στην άκρη και να φύγουν από την Αθήνα, προκειμένου να γεμίσουν ξανά τις μπαταρίες τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς μάλιστα, μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με την Ζέτα, την οποία συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε: “Αυτό το κορίτσι είναι τόσα πολλά πράγματα για μένα.. είναι κάτι ωραία βραδιά τον χειμώνα, πολλά γέλια, ατέλειωτες συζητήσεις και αναλύσεις και my spiritual partner..
Εύχομαι να βρείτε όλοι μια τέτοια ψυχή για να νιώσετε τι σημαίνει φιλιά.. Ρε Ζεταααααα? I love you ρε Ζεταααα”!

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά με την Ζέτα Μακρυπούλια

Νίκος Μουτσινάς: Κάνει διακοπές με την Ζέτα Μακρυπούλια

Το αντίο του Νίκου Μουτσινά στην τελευταία του εκπομπή

Την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά παρακολουθήσαμε πριν μερικές μέρες, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους τηλεθεατές του με τα πιο γλυκιά λόγια.

Φυσικά και όπως και κάθε φορά, πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που αιφνιδίασαν τον αγαπημένο παρουσιαστή, όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο Γιώργος Λιβάνης, και η τριάδα Τούνη - Αλεξανδράκη - Παναγιώταρου.

Ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίστηκε τελευταίος στο πλατό και διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχίες του. Λίγο αργότερα όμως, ήρθε η στιγμή που ο παρουσιαστής αποχαιρετήσε το κοινό, με τον ίδιο να κοιτά την κάμερα και να ευχέται καλό καλοκαίρι.

«Νιώθω γεμάτος και πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να διασκεδάσατε, εμείς το κάψαμε το πελεκούδι. Θέλω να ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, όπως το φαντάζετε ο καθένας. Ήρεμο. Να είστε ήρεμοι και λίγο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πριν προλάβουν και το κάνουν οι άλλοι. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε αυτοί που γουστάρετε να είστε. Δεν έχετε κανένα θέμα, κανένα πρόβλημα. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη εδώ στην καναλάρα. Καλό καλοκαιράκι».