Μιχάλης Βιτζηλαίος: Η τρυφερή φωτογραφία με την Τζούλια Νόβα

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιχάλης Βιτζηλαίος: Η τρυφερή φωτογραφία με την Τζούλια Νόβα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της Μιχάλης Βιτζηλαίος καθώς πρόκειται να γίνουν σύντομα γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύσεις που διέρρευσαν μιας και η Τζούλια Νόβα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει πως σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της. Έτσι ο σύντροφός της δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρουν αγκαλιά.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή στιγμή

Η νέα ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως η Τζούλια Νόβα θα γίνει για πρώτη φορά μαμά με εκείνη να μην έχει ούτε διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό.

Το μοντέλο μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και από ότι είδαμε στην νέα της ανάρτηση, είναι πιο όμορφη από ποτέ. Λογικό αν και... συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος! Αργά ή γρήγορα δεν θα μπορεί να το κρατήσει άλλο κρυφό...

Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ποιος είναι ο νέος "macho" σύντροφος της Τζούλια Νόβα

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.

Μιχάλης Βιτζηλαίος σύντροφος Τζούλιας Νόβα

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία της εκρηκτικής ξανθιάς με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος