Στα 49 της με καυτό μπικίνι στη Μύκονο η Πόπη Μαλλιωτάκη - Αγνώριστος ο γιος της δίπλα της

Ο Βασίλης μεγάλωσε και της μοιάζει πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα 49 της με καυτό μπικίνι στη Μύκονο η Πόπη Μαλλιωτάκη - Αγνώριστος ο γιος της δίπλα της

Η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Βασίλης Λαζαρίδης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτή την περίοδο βρίσκονται στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, καθώς αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς την καλοκαιρινή σεζόν.

Η τραγουδίστρια, μαζί με τον 21χρονο γιο της που ασχολείται με το modeling, έχουν πάρει πολύ δεμένη σχέση και όλη μέρα κάθε μέρα είναι μαζί. Η παρουσία τους προφανώς δεν περνά απαρατήρητη.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες παρά το γεγονός πως είναι 49 χρονών η Πόπη διατηρεί αναλογίες που θα ζήλευε και μια 20αρα!

Η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο γιος της

Μαλλιωτάκη

Μαλλιωτάκη γιος μπικίνι

Σας το είπαμε; Είναι και δεσμευμένος! Δείτε εδώ την κούκλα κοπέλα του!

Πόσα λεφτά προτείναν στην Πόπη Μαλλιωτάκη για να συμμετέχει στην Φάρμα

«Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα στο Survivor, πιστεύω πως ναι. Πιστεύω πως θα ήμουν σαν τον Τριαντάφυλλο 100%. Έχω μιλήσει με την Acun Medya όχι για το Survivor αλλά για άλλο project, ήταν για το My Style Rocks» ανέφερε αρχικά η Πόπη Μαλιωτάκη.

Στην συνέχεια είπε για την Φάρμα: «Δεν ξέρω, δεν πήγα ακόμα να αρμέξω τις αγελάδες στην Φάρμα αλλά πήγα στο Ντουμπάι κι έκανα βόλτες με τις καμήλες, όπου πέρασα καταπληκτικά. Έχω ακούσει ότι άλλοι παίρνουν 6.000 ή 5.000 ευρώ. Για εμένα μου πρότειναν 4.000.»