52 με σώμα 20αρας - Φωτογραφίες της Μαρίας Ναυπλιώτου με μπικίνι

Δεν την έχετε δει έτσι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
52 με σώμα 20αρας - Φωτογραφίες της Μαρίας Ναυπλιώτου με μπικίνι

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι ξεκάθαρα σε καλοκαιρινό mood καθώς η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιλέγει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαύρο της μπικίνι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «It’s been a hard day’s time…
Αλλά…. Όταν βρίσκεσαι στη θάλασσα έστω και για λίγο, όλα φαίνονται αλλιώς»

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Κεφαλλονιά στην Ασσο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, δηλαδή την Ζέτα Δούκα η οποία την έβγαλε και φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Μαρίας Ναυπλιώτου

Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου

Η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου με μια ανάρτηση της στα Social Media θέλησε να σταθεί σε όλα τα θύματα κακοποίησης.

Με τον τρόπο της η ηθοποιός, προέτρεψε και τα κόμματα να βοηθήσουν όλον αυτόν τον αγώνα.

Αυτοί οι άνθρωποι, τα θύματα μας χρειάζονται. Καλώ όλους τους συναδέλφους μου από τον καλλιτεχνικό χώρο να πάρουν θέση για τη βία και την κακοποίηση. Ας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Εύχομαι ο δημόσιος διάλογος να γίνεται με σεβασμό, να σταματήσει ο διασυρμός (είτε του θύματος είτε του θύτη), να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται και τρομοκρατούνται καθημερινά από δηλώσεις και κινήσεις-πυροτεχνήματα.
Εύχομαι να μείνουμε μια ενωμένη γροθιά ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Εύχομαι τα κόμματα να σταματήσουν να μιλάνε για τις πολιτικές τους και να μιλήσουν για τα θύματα. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται. Δεν είναι ώρα για σιωπή”, έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου ενώ μια από τις πρώτες γυναίκες που κατήγγειλαν ονομαστικά σκηνοθέτη, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για την «κάθαρση« που ένιωσε.

μαρία ναυπλιώτου μιλά για τα θύματα

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανάρτηση για τις καταγγελίες - «Δεν καταφέρνουν όλα τα θύματα να έχουν επιλογή»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, η Μαρία Ναυπλιώτου έκανε μία πραγματικά αποστομωτική ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στην Ελένη Τοπαλούδη και τη Μυρτώ και σε όλα αυτά τα θύματα που δεν είχαν την επιλογή να μιλήσουν.

H αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε με τον δικό της τρόπο το γεγονός ότι πολλοί για ποιο λόγο αργούν τα θύματα κακοποίησης να μιλήσουν, με αφορμή την κατάθεση ψυχής της Ζέτας Δούκα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, δημοσίευσε μια φωτογραφία δυο θυμάτων βίας που ξέρουμε όλοι. Της Ελένης Τοπαλούδη και της Μυρτώς της 15χρονης τότε κοπέλας που έπεσε θύμα κακοποίησης, γράφοντας: Δεν καταφέρνουν όλα τα θύματα να έχουν την επιλογή… Ας κρατήσουμε ζωντανό αυτό που έχει ξεκινήσει”.

ναυπλιώτου ανάρτηση