Λευτέρης Πετρούνιας: «Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: «Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο»

Ο άρχοντας των κρίκων πρόκειται να αγωνιστεί αύριο το πρωί στον τελικό έτσι ώστε να αποκτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες δικές του φωτογραφίας καθώς με αυτόν τον τρόπο έστειλε και το δικό του μήνυμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ολυμπιονίκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί. Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου, όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να κερδίσω!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια και το «καρφί» του για την ΕΡΤ

Στον τελικό πέρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να προχωρά στην πρώτη του ανάρτηση.

Ο Ολυμπιονίκης μπορεί να σημείωσε μια φανταστική προσπάθεια, ωστόσο οι Έλληνες τηλεθεατές δεν κατάφεραν ποτέ να την δουν ζωντανά, μιας και δεν την έπαιξε η ΕΡΤ, κάτι που προκάλεσε την οργή πολλών.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την πρόκριση του, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη μη προβολή της προσπάθειας του

“Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος . Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά ! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα ! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου !”.

Έτσι αντέδρασε ο Ολυμπιονίκης όταν έμαθε πως δεν προβλήθηκε η εμφάνιση του στην ΕΡΤ

Η Βασιλική Μιλλούση που έγινε έξαλλη με το εν λόγω γεγονός, επικοινώνησε με τον Ολυμπιονίκη αμέσως μετά την πρόκριση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ χαρούμενος, έκανε πολύ καλό πρόγραμμα, πήρε μία βαθμολογία μεγάλη, πέρασε πρώτος στον τελικό. Είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του».

Αναφορικά με το αν είδε την προσπάθεια του , απάντησε: «Δυστυχώς δεν την είδα. Την είδα αργότερα από άλλο κανάλι και έμαθα ότι την ανέβασαν στην ΕΡΤ στις 2» ενώ για το αν ο Λευτέρης Πετρούνιας έμαθε πως η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την προσπάθεια του ζωντάνα αποκάλυψε: «Δυστυχώς ήταν το πρώτο πράγμα που του είπα γιατί στενοχωρήθηκα. Όταν το έμαθε… ξαφνιάστηκε».

Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»