Τι ριάλιτι ετοιμάζει το Star;

Όλα όσα θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τι ριάλιτι ετοιμάζει το Star;

Το Star φαίνεται πως από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα ενισχύσει για τα καλά το πρόγραμμά του καθώς πρόκειται να κάνει μεγάλες προσθήκες. Σύμφωνα με την reallife το κανάλι θέλει να στοχεύσει σε κάτι καινούργιο καθώς σκέφτεται να προσθέσει ένα νέο ριάλιτι που ανήκει στην κατηγορία των auction shows (σόου δημοπρασίας), τα οποία γνωρίζουν επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Πάντως υπάρχει ένα πρόσωπο - έκπληξη το οποίο μετά την μεταγραφή του στο κανάλι, ανακοίνωσε πως παντρεύεται.

Στο συγκεκριμένο ριάλιτι θα λαμβάνουν μέρος παίκτες που επιθυμούν να πουλήσουν κάποιο έπιπλο αντίκα ή κάποιο κειμήλιο που έχουν στο σπίτι τους και θεωρούν ότι μπορεί να πιάσει καλά χρήματα. Στην εκπομπή μετέχουν ειδικοί που αποτιμούν κάθε αντικείμενο και συμβουλεύουν τους παίκτες πώς να το «πουλήσουν», ενώ στη συνέχεια αρχίζει η δημοπρασία όπου επαγγελματίες αγοραστές «χτυπούν» το εκάστοτε αντικείμενο με αλλεπάλληλες προσφορές μέχρι να το κατοχυρώσουν.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα βρίσκεται υπό δοκιμασία καθώς κύριος στόχος του καναλιού είναι να ενταχθεί από την νέα σεζόν.

Τα τρία πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο «ναι» για το DWTS

Το Star σκέφτεται πολύ σοβαρά το «Dancing with the Stars» να μεταδοθεί σε νέα ημέρα. Σύμφωνα με την Real Life οι σκέψεις για το κανάλι λένε να αφήσει εκτός την Κυριακή ώστε να μην τεθεί κάποια σύγκριση ανάμεσα στο κανάλι του Star και του ΑΝΤ1.

Το σενάριο που επικρατεί μέχρι στιγμής είναι ότι το project θα μπει την Παρασκευή κάνοντας μια ιδιαίτερη ανατροπή καθώς όταν το πρόγραμμα είχε προβληθεί στην συχνότητα του ΑΝΤ1 το βλέπαμε κάθε Κυριακή.

Μάλιστα, το Star θεωρεί πως το δυνατό τους χαρτί και για φέτος θα είναι η Βίκυ Καγιά καθώς θα την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο νέο project του καναλιού της Κηφισιάς.

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν το αγαπημένο “Dancing With the Stars” επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star.

Παρουσιάστρια όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά, ενώ αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για το σόου χορού.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Τόνια Σωτηροπούλου έχουν κάνει συζητήσεις με την παραγωγή χωρίς να έχουν ακόμα κλειδώσει τη συμμετοχή τους.

Μάλιστα,, η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε ότι και η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη είναι πιθανόν να συμμετέχει στο φετινό “Dancing With the Stars”.

TAGS