Μάγδα Τσέγκου: Η συγκινητική ανάρτηση μια εβδομάδα μετά από τον χαμό του ανιψιού της

«Ξημερώνει Κυριακή και δεν είναι όμορφη η ζωή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάγδα Τσέγκου: Η συγκινητική ανάρτηση μια εβδομάδα μετά από τον χαμό του ανιψιού της

Έχει περάσει μια εβδομάδα ακριβώς από τότε που η Μάγδα Τσέγκου έχασε τον 14χρονο Ανιψιό της, Άγγελο. Η ίδια και η οικογένειά της αποχαιρέτησαν τον Άγγελο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο 24/7 σε τροχαίο δυστύχημα, με την Μάγδα Τσέγκου και τους κοντινούς του ανθρώπους να μην μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια.

Την Κυριακή 1/8 η δημοσιογράφος δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ένα νέο μήνυμα για τον άδικο χαμό του ανιψιού της. Η ίδια έγραψε στην φωτογραφία: “Ξημερώνει Κυριακή και δεν είναι όμορφη η ζωή”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μάγδας Τσέγκου

Η ανάρτηση της Μάγδας Τσέγκου

Η ανάρτηση της Μάγδας Τσέγγου για τον θάνατο του 14χρονου ανιψιού της

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες μέρες η Μάγδα Τσέγκου και η οικογένεια της. Ο 14χρονος ανιψιός της έχασε δυστυχώς την ζωή του σε τροχαίο.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός πριν από μερικά 24ωρα μέσα από τα social media, ενώ πριν λίγο, ξανά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάγδα Τσέγκου μοιράστηκε μια φωτογραφία του 14χρονου παιδιού συνοδεύοντας την με ένα σπαρακτικό κείμενο.

«Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας, ο Άγγελος μας.

«Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα.Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλό.
Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού.

Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ.

Αυτός ήταν ο Αγγελός μας».

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μάγδα Τσέγκου με τον 14χρονο ανιψιό της

Λίγες ώρες μετά την δυσάρεστη είδηση η Μάγδα Τσέγκου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ράγισε πολλές καρδιές. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από τα παλιά, όπου είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον ανιψιό της.

Μάγδα Τσέγκου θάνατος 14χρονου ανιψιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγελος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πρέβεζα. Το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα με αποτέλεσμα ο 14χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.