Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω κάτω θα φέρει το ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι

Όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω κάτω θα φέρει το ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι
News 02.08.2021 09:38
Από Ίρις Βίλα

Πολλές ανατροπές θα προκύψουν στην σειρά του ΑΝΤ1 στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς τα γυρίσματα έχουν πάρει για τα καλά «φωτιά» αφού έχουμε αρχίσει να μετράμε ήδη αντίστροφα για την έναρξη της τρίτης σεζόν.

Ποιο θα είναι όμως το ερωτικό τρίγωνο στις Άγριες Μέλισσες;

Ένα από τα ερωτικά τρίγωνα που θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες τη νέα σεζόν λέγεται ότι είναι αυτό της Μυρσίνης, του Δούκα και του Ακύλα. Ο χουντικός Μεγαρίτης αναμένεται να εγκατασταθεί στο Διαφάνι και με “συνέταιρο” τον Μελέτη θα κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων του χωριού.

Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη έχουν αφήσει ένα τεράστιο κενό στον Δούκα Σεβαστό. Παρόλο που η Μυρσίνη συνεχίζει να θέλει τις Σταμίραινες νεκρές στις Άγριες Μέλισσες, ο Σεβαστός κρατά μεγάλη απόσταση από το τρελό μίσος της συζύγου του για τις τρεις αδελφές.

Η Μυρσίνη βλέπει στο πρόσωπο του χουντικού Ακύλα Μεγαρίτη αυτό που θέλει και η ίδια τόσο καιρό, την εκδίκηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, με μια ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είναι παντρεμένοι.

Αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες από το γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας

O Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Όπως είδαμε στο τέλος του β΄ κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα και της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, να μην πάρουν διαζύγιο και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους.

Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Ομως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός! Ποιο όμως είναι το μέλλον των υπόλοιπων ζευγαριών;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ασημίνα Νικηφόρος

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ομως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε.

Οταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη σώζει τον Δούκα από την αυτοκτονία

Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το μέλλον των τριών ζευγαριών

Share