Χρήστος Σπανός: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε πως είναι σήμερα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρήστος Σπανός:  Αυτή είναι η κούκλα κόρη του - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του Μαρίνα, βρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Φοίνισσες» του Ευριπίδη. Για όσους δεν το ξέρουν ο ηθοποιός ο οποίος αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από την σειρά «Άκρως Οικογενειακών» έχει μια 19χρονη κόρη. Δείτε επίσης εδώ και τον 13χρονο γιο του ηθοποιού Κώστα Κόκλα.

Η Μαρίνα Σπανού έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της αφού έχει στις φλέβες της το καλλιτεχνικό κομμάτι εφόσον είναι μουσικός, τραγουδίστρια ενώ έχει κάνει και πολλές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στην θεατρική παράσταση. Βέβαια, ούτε κι οι στιλιστικές τους επιλογές δεν θα παρέμεναν απαρατήρητες αφού πατέρας και κόρη επέλεξαν να ντυθούν εκλεπτυσμένα για την συγκεκριμένη περίσταση.

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες

Χρήστος Σπανός - Μαρίνα Σπανού

Χρήστος Σπανός

Ποιος είναι ο Χρήστος Σπανός;

  • Ο Χρήστος Σπανός γεννήθηκε στην Αθήνα 1 Οκτωβρίου του 1974. Είναι Έλληνας ηθοποιός ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του «Ερμή» στην οικογενειακή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Άκρως οικογενειακόν", δίπλα στον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.
  • Ο Χρήστος Σπανός αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1997. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1993-1994) αλλά και σεμινάρια με τον Μίνω Βολανάκη το καλοκαίρι του 1994. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας-αρμονίας και τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο.
  • Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου, όπως: Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Μπέζος, Κώστας Τσιάνος, Βασίλης Νικολαΐδης, Νένα Μεντή, Σοφία Φιλιππίδου, Παύλος Χαϊκάλης, Ναταλία Τσαλίκη, Αντιγόνη Βαλάκου, Γρηγόρης Βαλτινός, Νόρα Βαλσάμη, Μάρθα Βούρτση, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργος Μοσχίδης, Νέλλη Αγγελίδου, Βέρα Ζαβιτσιάνου, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρής Αθερίδης κ.ά.
  • Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Κύπρια καθηγήτρια μουσικής διδασκαλίας, Μελίνα Παιονίδου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Μαρίνα στις 10 Δεκεμβρίου του 2002. Το ζευγάρι αν και έχει διαφορά ηλικίας είναι πολύ ευτυχισμένο. Επιπλέον, ο Χρήστος Σπανός, στα 28 του μόλις χρόνια απέκτησε την κόρη του Μαρίνα, η οποία είναι 19 χρονών σήμερα.