Κώστας Κόκλας: Ο 13χρονος γιος του έχει μεγαλώσει πολύ και κοντεύει να τον περάσει σε ύψος

"Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Κόκλας: Ο 13χρονος γιος του έχει μεγαλώσει πολύ και κοντεύει να τον περάσει σε ύψος

Ο Κώστας Κόκλας μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα social media αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ευτυχισμένος πατέρας.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πατέρας του 13χρονου Δημήτρη. Για πάρα πολλά χρόνια ο Κώστας Κόκλας απέφευγε τα social και ειδικά τις φωτογραφίες που είχαν να κάνουν με την οικογένειά του, κάτι το οποίο δείχνει να έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Ο ηθοποιός καμαρώνει σίγουρα τον 13χρονο Δημήτρη. Και άλλος ένας γνωστός Έλληνας πατέρας είχε ανεβάσει τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του.

«Έχω ζήσει… πέντε ζωές, οπότε δεν έπαθα κανέναν πανικό. Πονούσα, αλλά έμεινα όρθιος για το παιδί μου! Σήκω πάνω, μην το βάλεις κάτω έλεγα στον εαυτό μου. Είχα συνέχεια το Δημητράκη μου στο νου μου…». είχε δηλώσει ο Κώστας Κόκλας για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Ο ηθοποιός φωτογράφισε τον γιο του, όσο εκείνος έκανε προπόνηση στο μπάσκετ – Ο Δημήτρης αν και μόλις 13 ετών, δείχνει αρκετά ψηλός για την ηλικία του.

Δείτε παρακάτω τον γιο του:

Ο 13χρονος γιος του Κώστα Κόκλα

Ο Κώστας Κόκλας πέρα από τον ρόλο του πατέρα δίνει έμφαση και στην υγεία του

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην κάμερα του Love It αναφορικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στις καταγγελίες του θεάτρου, τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.

«Άλλαξε η ζωή μου γιατί κέρδισα κι άλλα χρόνια ζωής. Προσέχω την διατροφή μου και πρέπει να προσέχεις και να πηγαίνεις στον γιατρό και να εξετάζεσαι. Να προσέχεις την χοληστερίνη σου, είχα από μικρός και δεν είχα δώσει σημασία. Έτσι συνέβη.Παρά λίγο να το πληρώσω, ήμουν τυχερός γιατί άλλοι σαν κι εμένα το πλήρωσαν.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός γιατί ήμουν με πολλούς ανθρώπους κι έγινε την ώρα της δουλειάς μου. Ήταν κοντά όλα και τα ξεπέρασα. Αν ήμουν αλλού, θα ήταν αλλιώς. Για αυτό θέλει πρόληψη σε όλα τα πράγματα».