Η τελευταία κοινή εμφάνιση Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια: Τα σημάδια που προμήνυαν τον χωρισμό

Δεν τα είχε πάρει χαμπάρι κανείς τότε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τελευταία κοινή εμφάνιση Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια: Τα σημάδια που προμήνυαν τον χωρισμό

Δεν ήταν λίγες οι φορές που δημοσιεύματα ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χωρίζουν κατά τη διάρκεια της πολυετούς σχέσης τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι αλήθεια και όχι μια κακή φήμη, αφού παραχώρησαν και τις πρώτες τους δηλώσεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη φύγει από το σπίτι και τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ εκείνος βρίσκεται σε περιοδεία.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αν και τα τελευταία χρόνια οι κοινές δημόσιες έξοδοί τους ήταν λιγοστές.

Η τελευταία δημόσια έξοδος του ζευγαριού ήταν τον Ιούλιο του 2020 στο θέατρο Άλσος. Το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει την «ταράτσα του Φοίβου: Covid 19 Edition».

Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που είδαμε μαζί τον Χατζηγιάννη και την Μακρυπούλια

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια

Χατζηγιάννη Μακρυπούλια κοινή εμφάνιση

Χατζηγιάννη Μακρυπούλια χωρισμός

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στις παραπάνω φωτογραφίες τα χαμόγελα και των δυο είναι παγωμένα και μεταξύ τους δεν υπάρχει ούτε μια τρυφερή στιγμή. Ούτε μια αγκαλιά, ούτε ένα τρυφερό πιάσιμο. Κανείς, όμως, δεν τα είχε παρατηρήσει όλα αυτά τότε και ήταν απόλυτα φυσιολογικό γιατί κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Πράγματα που δεν γνωρίζετε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου στις 5 Νοεμβρίου 1978. Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου , ενώ είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με δίπλωμα πιάνου, πτυχίο κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων. Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ.

Επίσης, την ίδια χρονιά, συμετείχε στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού με το τραγούδι «Η Δική μου Ιστορία» όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.[εκκρεμεί παραπομπή] Έπειτα κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Άγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.