Κατά της Ιωάννας Τούνη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Το ξέσπασμα του στα social media

Η ανάρτηση της influencer έχει φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατά της Ιωάννας Τούνη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Το ξέσπασμα του στα social media

Ένας κυριολεκτικός χαμός έχει επικρατήσει από χθες με την Ιωάννα Τούνη στα socia media. Ο λόγος ήταν μια ανάρτηση της και συγκεκριμένα η απορία της, που μέσα στο μεσημέρι και στον καύσωνα τα εστιατόρια στους Παξούς ήταν... κλειστά!

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενομένο, οι χρήστες στα social media ξέσπασαν και έδειξαν έντονη την οργή τους προς την Θεσσαλονικιά influencer. Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ιωάννα Τούνη

«Γιατί ρε Τούνη» έγραψε ο δημοσιογράφος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Κατά της Ιωάννας Τούνη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Ιωάννας Τούνη

Κάθε influencer εύχεται να μην της συμβεί ποτέ αυτό που έπαθε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η Ιωάννα έχει ένα από τα πιο μεγάλα προφίλ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η απήχηση στον κόσμο είναι τεράστια! Ωστόσο, και τα βασίλεια κάποια στιγμή γκρεμίζονται!

Με αφορμή την προκλητική ανάρτησή της, ένας χρήστης του Twitter ανέφερε πως οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι, επειδή οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Μετά το περιστατικό αυτό, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers μετά από την προκλητική της τοποθέτηση, καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 798.000.

Τούνη instagram

Και συνεχίζει να πέφτει αφού τώρα έφτασε στους 797k...

Τούνη Παξοί

Να σημειώσουμε πως κάτι τέτοιο είναι μεγάλη καταστροφή για την influencer αφού το instagram είναι μέρος της δουλειάς της κι από εκεί λαμβάνει πολύ υψηλά εισοδήματα τον μήνα.