Αυτός είναι ο λαϊκός τραγουδιστής που συνελήφθη στην Άνω Γλυφάδα

Του πέρασαν χειροπέδες - Στη φόρα το ονοματεπώνυμό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο λαϊκός τραγουδιστής που συνελήφθη στην Άνω Γλυφάδα

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως αγαπημένος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής συνελήφθη στην Άνω Γλυφάδα και... όλοι αναζητούσαν να βρουν το όνομά του!

Ε, λοιπόν, τέλος οι υποθέσεις!

Γιατί συνελήφθη ο Θάνος Πετρέλης

Ο τραγουδιστής είπε το «ναι» στην πρόταση του παραγωγού του Χριστόδουλου Σιγανού, για τις ανάγκες του νέου τους τραγουδιού, να τολμήσει, να «τσαλακώσει» την εικόνα του, και να φορέσει χειροπέδες, για να καταγράψουν, με τον δικό τους ευρηματικό μουσικό τρόπο, τον σημερινό παλμό στη διασκέδαση, που λόγω του covid19, όποιος, δεν «Κάθεται κάτω», τον «πηγαίνουν μέσα»!

Σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού, που φέρει και τη διεύθυνση παραγωγής, και στίχους του ιδίου, μαζί με τον Valentino και τον Γιάννη Ιερεμία, πρόκειται αναμφισβήτητα, για το hit των ημερών, που θα γίνει viral, γιατί αν δεν «συμμορφωθούμε», «Θα μας πάνε μέσα»!

Ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, με την απόλυτη, dance-club hit ενορχήστρωση, το «Θα μας πάνε μέσα», που εκτοξεύεται ερμηνευτικά από τον Θάνο Πετρέλη, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε προκαλεί, να μην «Κάτσεις Κάτω», αλλά να θες να το χορεύεις, ξανά και ξανά!

«Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν να βρούνε αφορμή να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα»

Ο Θάνος Πετρέλης είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε εκείνους που προσπαθούν συνεχώς να προβάλλονται.

«Δεν μου αρέσει η λογική και η φιλοσοφία του μαϊντανού για να το πω κι έτσι. Ξερνάω όταν βλέπω κάποιους καλλιτέχνες να ψάχνουν να βρούνε την παραμικρή αφορμή, έτσι ώστε να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα, από έναν φωτογραφικό φακό ή να κάνουν ένα εξώφυλλο.

Η πολύ μεγάλη δημοφιλία που υπήρξε τότε, δεν έκανε τα μυαλά μου να πάρουν αέρα. Ίσα ίσα που με έφερε πιο κοντά στον κόσμο. Αγαπούσε τον Θάνο που είχε γνωρίσει σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν συνάδελφοι, όλοι το ξέρουμε, οι οποίοι μπορεί να μη θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, να μη θέλουν ο κόσμος να έρθει στα καμαρίνια. Ίσως να πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος γι’ αυτή την αλαζονική συμπεριφορά».

Θάνος Πετρέλης για ανθρώπους που θέλουν συνεχώς να προβάλλονται