Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση του μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συγκινεί ξανά ο Ολυμπιονίκης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση του μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση σημείωσε το πρωί της Δευτέρας ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον ίδιο να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα, λίγο αργότερα, προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση για το ευτυχές αυτό γεγονός.

Ο σπουδαίος Ολυμπιονίκης μπορεί να αισθάνθηκε μια μικρή πικρία που δεν βγήκε πρώτος, ωστόσο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη του και φυσικά αφιέρωσε το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κορούλες του.

Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε και σε μια σχετική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χάλκινο μετάλλιο

«Είμαι ευτυχισμένος με αυτό το αποτέλεσμα ! Πρώτα για όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια και βρίσκομαι σήμερα εδώ και ύστερα γιατί μου δίνει κίνητρο αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος !

Η κορυφή μας ανήκει! Ευχαριστώ Ελλάδα» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Δεν μου αρέσει η δεύτερη και η τρίτη θέση...»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έθεσε τον πήχη ψηλά καθώς μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο δήλωσε πως «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, θα τα πούμε στο Παρίσι».

Ο «άρχοντας των κρίκων» αφού αφιέρωσε τη διάκρισή του στην Ελλάδα και στις δύο κόρες του μίλησε για το υψηλό επίπεδο του τελικού, τονίζοντας πως του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: «Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη»

Σχετικά με το πώς νιώθει, σχολίασε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».