Ολυμπιακοί Αγώνες: Οργισμένος ο Πύρρος Δήμας - Κοπάνησε τον τοίχο και έφυγε

Άγριο το ξέσπασμα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οργισμένος ο Πύρρος Δήμας - Κοπάνησε τον τοίχο και έφυγε

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται το διάστημα αυτό ο Πύρρος Δήμας, μιας και είναι προπονητής στην ομάδα της Αμερικής στην Άρση Βαρών. Ωστόσο, ο ίδιος προχώρησε νωρίτερα σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας των γυναικών 87 κιλών στο αρασέ. Ανάμεσα στις αθλήτριες ήταν και η η Αμερικανίδα Μάτι Ρότζερς, η οποία είχε στο πλευρό της τον Πύρρο Δήμα.

Η ίδια αρχικά σήκωσε τα κιλά, ωστόσο οι κριτές ακύρωσαν την προσπάθεια της. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος χτύπησε τον τοίχο και έφυγε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ξέσπασμα του Πύρρου Δήμα

Στο μεταξύ, πριν λίγο καιρό, ο Πύρρος Δήμας συγκλόνισε τους πάντες με την εξομολόγηση για τον θάνατο της γυναίκας του.

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα

Μια δύσκολη περίοδο διανύει ο Πύρρος Δήμας ο οποίος εξομολογήθηκε πως έχασε τον φίλο και κουμπάρο του από τον κορωνοϊό.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και αποκάλυψε το τραγικό αυτό γεγονός ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο εμβόλιο που θα κάνει.

Ο Πύρρος Δήμας είπε χαρακτηριστικά: «Βλέποντας τον αριθμό των νεκρών παγκοσμίως αλλά και των ανθρώπων που δίνουν “μάχη” με τον ιό αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Πρέπει να συμβεί όμως κοντά στην οικογένεια σου για να καταλάβεις τι γίνεται. Πρόσφατα έχασα έναν “αδερφό”, κουμπάρο μου, στην Κατερίνη. Ήταν ένας νέος άνθρωπος χωρίς προβλήματα».

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει λογική. Οι επιστήμονες μας καθοδηγούν. Ο καθένας έχει το γιατρό του μπορεί να ρωτήσει και να του εξηγήσει. Να μάθει ότι χρειάζεται για το εμβόλιο. Ακούμε τρελά πράγματα κάθε μέρα».

Αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ,για το οποίο η Ματθίλτη Μαγγίρα δήλωσε αρνητική, ο Πύρρος Δήμας δήλωσε: «Βεβαίως και θα το κάνω. Δεν έχω πρόβλημα και μπροστά στις κάμερες για να μη πει κάποιος ότι απλά το λέω θεωρητικά. Πρέπει να προστατεύσουμε τους γύρω μας, τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τις ευπαθείς ομάδες και να είμαστε όλοι γεροί.

Για να ξεφύγουμε απ’ αυτή την πανδημία πρέπει να εμβολιαστεί πάνω από το 70% του ελληνικού πληθυσμού, όπως λένε οι ειδικοί. Στόχος είναι να βγούμε νικητές όλοι να μην χάσουμε άλλους ανθρώπους δικούς μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα».

Πύρρος Δήμα