Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή ήταν η πιο αμήχανη στιγμή στο Έλα Χαμογέλα - «Με έκαναν να αισθανθώ σφίξιμο στο στομάχι»

«Εκεί ομολογώ ότι ένιωσα άβολα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή ήταν η πιο αμήχανη στιγμή στο Έλα Χαμογέλα - «Με έκαναν να αισθανθώ σφίξιμο στο στομάχι»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο ίδιος μέσα σε όλα αποκάλυψε την στιγμή που ένιωσε άβολα στον αέρα της εκπομπής, «Έλα χαμογέλα!», ενώ πρόκειται να τον δούμε ξανά στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Πώς ήταν αυτή η τηλεοπτική χρονιά για σένα;

«Με τα παιδιά του «Έλα χαμογέλα» δουλεύουμε αρκετά χρόνια μαζί και δεν είμαστε μόνο συνεργάτες, αλλά και φίλοι. Η χρονιά αυτή ήταν περίεργη και διαφορετική από τις προηγούμενες δύο γιατί είχαμε να διαχειριστούμε και κάποια πιο ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για εμένα να σχολιάζω θέματα τέτοιου τύπου, αλλά προσπάθησα να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Και απ’ ότι μαθαίνω, και του χρόνου η εκπομπή θα ασχολείται με αυτή την πλευρά της επικαιρότητας.»

Δυσκολεύτηκες όταν στο «Έλα χαμογέλα» ασχοληθήκατε με το #metoo ή την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν;

Αυτά τα θέματα είναι πολύ ευαίσθητα και θέλουν ειδικό χειρισμό. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι θέλει. Σίγουρα όλοι έχουμε την άποψή μας και είμαστε ελεύθεροι να τη λέμε, αλλά σε τέτοια θέματα κάποιοι πρέπει να ακούγονται περισσότερο από κάποιους άλλους. Όταν η εκπομπή ασχολήθηκε με το #metoo ή την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν, προτίμησα να μη συμμετέχω τόσο πολύ γιατί φοβήθηκα ότι από την τηλεοπτική μου απειρία μπορεί να έλεγα κάτι που δεν έπρεπε.Και δεν σου κρύβω ότι υπήρξαν περιπτώσεις, όπως αυτή του Δημήτρη Άνθη που εκμυστηρεύτηκε στη Σίσσυ την προσωπική του ιστορία, που με έκαναν να αισθανθώ σφίξιμο στο στομάχι. Εκεί ομολογώ ότι ένιωσα άβολα. Αλλά είναι μια πραγματικότητα στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε.

 Κωνσταντίνος Βασάλος για την πιο αμήχανη στιγμή

Έτοιμος να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της εκπομπής Έλα Χαμογέλα με τη Σίσσυ Χρηστίδου για την φετινή σεζόν, στην οποία συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια, και πριν φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για όλα… μέσα από το αυτοκίνητό του!

Μεταξύ άλλων, ο personal trainer αναφέρθηκε…

… στη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα: Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μας, γιατί έχουμε δέσει πια σαν ομάδα. Πήγαμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Για την επόμενη σεζόν κανείς δεν ξέρει. Είναι όλα πολύ ρευστά στην τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι με τη Σίσσυ, είναι προτεραιότητα. Είμαστε σαν οικογένεια.

… στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε για να κάνω οικογένεια. Αν προκύψει ένα παιδί θα... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr