Μαζί για διακοπές Σάκης και Μαριαλένα - Τα παιχνίδια και οι βουτιές στην θάλασσα

Το επικό βίντεο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαζί για διακοπές Σάκης και Μαριαλένα - Τα παιχνίδια και οι βουτιές στην θάλασσα

Μπορεί να ήταν αχώριστοι μέσα στο Survivor, ωστόσο αχώριστοι παραμένουν και στην Αθήνα. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το πρώην ζευγάρι είναι σχεδόν καθημερινά μαζί και από την στιγμή που επέστρεψαν στην χώρα, δεν έχουν σταματήσει τις κοινές εξόδους και τα ταξίδια, ενώ πριν μερικές μέρες ο Σάκης έκανε και μια όμορφη έκπληξη στην Μαριαλένα για τα γενέθλια της.

Αυτή τη φορά, ο νικητής του Survivor και η φιναλίστ ταξίδεψαν στην Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με αρκετούς φίλους.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συνεχώς μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την ζωή τους. Έτσι, πολλά είναι τα story που έχουν δημοσιεύει από το νησί των ανέμων.

Ένα από αυτά μάλιστα είναι επικό, μιας και δείχνει την Μαριαλένα να χαλαρώνει στο σκάφος, με τον Σάκη Κατσούλη να ξαφνικά να την αρπάζει και να την ρίχνει στην θάλασσα!

Το βίντεο Σάκη - Μαριαλένα από τις διακοπές τους στην Μύκονο

Έκαναν αθόρυβα το επόμενο βήμα στην σχέση τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Εκείνοι δηλώνουν πως δεν είναι ζευγάρι, αλλά τα μάτια δεν λένε ψέματα: Ο Σάκης «λιώνει» κάθε φορά που κοιτάζει τη Μαριαλένα του και δεν το κρύβει...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Αχώριστοι από τη μέρα που τελείωσε το Survivor, με μεγάλο νικητή τον πρώτο, πλέον συγκατοικούν στην Πετρούπολη και σε κάθε έξοδο θα τους δούμε μαζί. Έτσι και στο “Bodega”, όπου τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YOU την περασμένη εβδομάδα, έφτασαν μαζί λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες, διασκεδάζοντας σαν μικρά παιδιά. Και όταν η Άντζελα Δημητρίου τραγουδούσε πως «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ», σίγουρα δεν είχε συναντήσει τον Σάκη με τη Μαριαλένα, που δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχει περάσει μία μέρα από τότε που ήταν φουλ ερωτευμένοι και έκαναν κοινά σχέδια για το μέλλον.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα συγκατοίκηση

«Πραγματικά χωρίσαμε για αστείους λόγους», θα συνηγορήσουν και οι δύο, κάθε φορά που πηγαίνει εκεί η κουβέντα, γι' αυτό φαίνονται αποφασισμένοι να διορθώσουν αυτό το... λάθος, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει την πορεία της σχέσης τους. Προς στιγμήν, πάντως, διαψεύδονται όσοι υποστήριζαν πως Σάκης και Μαριαλένα δεν θα μιλούσαν ξανά μετά το τέλος του Survivor!