Σάκης Κατσούλης: 'Εκανε έκπληξη γενεθλίων στην Μαριαλένα στην μέση της Εθνικής Οδού

Ασύλληπτη η κίνηση του - Τρελός και παλαβός για την πρώην του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Κατσούλης: 'Εκανε έκπληξη γενεθλίων στην Μαριαλένα στην μέση της Εθνικής Οδού

Τρελός και παλαβός για την Μαριαλένα εξαολουθεί να είναι ο Σάκης Κατσούλης, μιας και της ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη γενεθλίων. Όπως φαίνεται, είναι αχώριστοι μετά το Survivor, ενώ είναι έτοιμοι... και για οικογένεια!

Ο νικητής και η πρώην φιναλίστ του παιχνιδιού είναι σχεδόν καθημερινά μαζί και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους οτιδήποτε κι αν κάνουν.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης μοιράστηκε μια μικρή έκπληξη που έκανε στην Μαριαλένα, με αφορμή τα γενέθλια της. Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με την υπόλοιπη παρέα της τραγούδησαν το παραδοσιακό τραγούδι των γενεθλίων στη μέση της Εθνικής Οδού.

Οι ίδιοι πήγαν να φάνε και έτσι άρπαξαν την ευκαιρία και έκαναν με την έκπληξη τους ακόμα πιο ξεχωριστή την σημερινή μέρα για την όμορφη personal trainer.

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε ότι μέσα στην ημέρα θα κάνει follow την Μαριαλένα, σαν δώρο γενεθλίων!

Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τα γενέθλια της

“Έχω να κάνω μία δήλωση: Θα την κάνω follow παιδιά, έχω φάει πολλή πίεση. Είναι τα γενέθλιά της, οπότε μέσα στην ημέρα θα την κάνω follow. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό το follow και πρέπει να το κάνω. Έχασα το στοίχημα, τι να κάνουμε, είχε νωρίτερα γενέθλια από εμένα.

Έκπληξη Γενεθλίων Μαριαλένας στην εθνική οδό. Αυθόρμητα όμορφα και ωραία! Εκεί βρεθήκαμε στις 00:00 και εκεί της είπαμε “Χρόνια Πολλά””.

«Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε»

Καλεσμένοι στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube βρέθηκαν, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μεταξύ άλλων μίλησαν για ακόμα μία φορά για τη σχέση τους και για το αν είναι μαζί.

Η Μαριαλένα ξεκαθάρισε και πάλι πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι αλλά ο Σάκης ουσιαστικά τη διέψευσε, λέγοντας: «Ποτέ δεν ξέρεις».

Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι και έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε τόσο σε κοινές εξόδους, όσο και σε κοινές συνεντεύξεις όπως αυτή.

«Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του», είπε αρχικά η Μαριαλένα.

Από τη μεριά του, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».