Παρασκευή Κερασιώτη: Η συγκλονιστική ομοιότητα με την μητέρα της - Μας την συστήνει με μια φωτογραφία

Σαν δυο σταγόνες νερό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παρασκευή Κερασιώτη: Η συγκλονιστική ομοιότητα με την μητέρα της - Μας την συστήνει με μια φωτογραφία

Την Παρασκευή Κερασιώτη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Η ίδια άφησε το δικό της στίγμα μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι καθώς πέρα από την εξέλιξη που είχε μέσα από το παιχνίδι, αγαπήθηκε αρκετά και από τους τηλεθεατές.

Η Παρασκευή Κερασιώτη και λίγο μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, επειδή δουλεύει σεζόν ως σερβιτόρα στην Μύκονο δεν την σταματάει από τίποτα έτσι ώστε να κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο αφού η ίδια συνεχίζει να εργάζεται και ως μοντέλο.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως στα κοντινά της σχέδια περιλαμβάνεται και η μετακόμισή της στο εξωτερικό. Πάντως η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, το μοντέλο αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα της όπου ποζάρουν αγκαλιά. Η ομοιότητά τους είναι ξεκάθαρα τρομερή.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Παρασκευή Κερασιώτη - Η τρυφερή ανάρτηση

Η αποκάλυψη της Παρασκευής για το πρόβλημα στην υγεία της

Η Παρασκευή Κερασιώτη μπορεί να μην απάντησε στα απίστευτα καρφιά της Μέγκι Ντρίο σχετικά με τη δουλειά της ως σερβιτόρα στη Μύκονο, ωστόσο, θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα για την υγεία μας, μετά από ένα πρόβλημα που πέρασε και τελικά κατάφερε να αντιμετωπίσει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μακροσκελές κείμενο, όπου έγραψε:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου .Πριν από περίπου 5-6 μήνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου έκανα σκληρή διατροφή σκληρή γυμναστική με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό μου για 4 μήνες είχε σταματήσει η εμμηνος ρύση ψυχολογικά δεν ήμουν καλά έτρωγα κάθε μέρα περισσότερο και περισσότερο δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας το σώμα μας να μην μας πιέζουμε είμαστε μοναδικές. Σήμερα μετα από τόσους μήνες είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει όπως και αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω», περνώντας έτσι, ένα δυνατό μήνυμα.