Ο Σειρηνάκης έβαλε τα γυαλιά στον Μητσοτάκη - Αντί για 150 ευρώ δίνει δώρο ερωτικές ταινίες στους εμβολιασμένους

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να δεις τσάμπα πορνό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σειρηνάκης έβαλε τα γυαλιά στον Μητσοτάκη - Αντί για 150 ευρώ δίνει δώρο ερωτικές ταινίες στους εμβολιασμένους

Όλοι έχουν πέσει στην μάχη του εμβολίου! Απεγνωσμένες προσπάθειες γίνονται από τους περισσότερους για να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους να εμβολιαστούν! Στην μάχη αυτή φαίνεται πως έχει πέσει και ο Σειρηνάκης!

O Mr Sirina πρωτοπορεί

Αφού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε 150άρια στους νέους για να κάμψει τις αντιρρήσεις τους και να εμβολιαστούν, η Sirina αποφάσισε να δελεάσει με τα hot προϊόντα της. Οπως έκανε γνωστό ο παραγωγός και σκηνοθέτης Δημήτρης Σειρηνάκης, προσφέρει το s...x bonus της δωρεάν πρόσβασης σε μία ταινία της Sirina σε όσους έχουν ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό τους με τις δύο δόσεις!

Σειρηνάκης ταινίες δώρο εμβολιασμένους

Η διαδικασία είναι απλή, απλούστερη από το… voucher των 150 ευρώ της κυβέρνησης: Οσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου στέλνουν το σχετικό πιστοποιητικό στο e-mail info@sirina. tv. Αυτό αποτελεί και το διαβατήριο για ένα free ταξίδι στον ερωτικό κόσμο της Sirina, αφού ο εμβολιασμένος θα μπορεί να απολαύσει ελεύθερα το πικάντικο υλικό, μέσω της πλατφόρμας sirinaclub.com.

Πριν καλά καλά γίνει γνωστή η προσφορά της εταιρίας στο κοινό, το e-mail της Sirina «μπούκωσε» από πιστοποιητικά! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», μέσα σε λίγες ώρες έστειλαν μηνύματα πάνω από 1.000 εμβολιασμένοι, ξεπερνώντας σε δυναμική το αντίστοιχο bonus της κυβέρνησης με τα 150 ευρώ!

Αυτή η ιδιαίτερη καμπάνια της Sirina μπορεί να μην ήταν αναμενόμενη, ωστόσο αποτελεί ίσως την πρώτη πρωτοβουλία του ιδιωτικού τομέα με ανταμοιβή στην προσπάθεια να επεκταθεί ο εμβολιασμός και βάζει ένα λιθαράκι στην ύψωση του τείχους ανοσίας που επιδιώκουν οι υγειονομικές Αρχές της χώρας απέναντι στην πανδημία.

Για ποιους θα είναι αναγκαία η τρίτη δόση εμβολίου;

Σύμφωνα με τους καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γκίκας Μαγιορκίνης και Θάνος Δημόπουλος συνοψίζουν για την ανάγκη ενισχυτικής, τρίτης, δόσης εμβολίου Covid-19 κατά τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων παραμένει υψηλή ακόμα και για το στέλεχος Δέλτα. Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η στρατηγική που επιλέχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν αυτή της καθυστέρησης της δεύτερης δόσης η οποία έχει τα εξής 2 πλεονεκτήματα:

  • αυξάνεται η πρωταρχική ανοσία ταχύτατα σε πληθυσμιακό επίπεδο επιτυγχάνοντας ταχύτερα το πρώτο βήμα του τείχους ανοσίας,
  • η καθυστέρηση της δεύτερης δόσης καταλήγει σε πιο ώριμες και ευρείες ανοσολογικές αποκρίσεις όπως έχουν δείξει χρόνια μελετών σε εμβολιαστικά σχήματα και επιβεβαιώνονται και στην περίπτωση των εμβολίων Covid-19.

Η στρατηγική του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε ταχύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην εκκίνηση αλλά και ανώτερης ποιότητας εμβολιαστική κάλυψη σε βάθος χρόνου λόγω της καθυστέρησης της δεύτερης δόσης. Το γεγονός ότι οι πρόσφατες μελέτες στο Ισραήλ έδειξαν χαμηλότερη αποτελεσματικότητα έναντι της μετάλλαξης Δέλτα από ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο πιθανώς να οφείλεται στην καθυστέρηση της δεύτερης δόσης, αν και προς το παρόν δεν έχουμε δει την ανάλυση των δεδομένων του Ισραήλ σε δημοσίευση σε περιοδικό με κριτές.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ενισχυτική δόση αρκετούς μήνες αργότερα θα επάγει ανοσολογικές αντιδράσεις μεγαλύτερης γκάμας και ισχύος, αυτό λένε όλες οι μελέτες εμβολιασμών σε όλα τα εμβολιαστικά σχήματα και επαληθεύεται και από μελέτες στα συγκεκριμένα εμβόλια. Το κατά πόσο αυτό θα χρειαστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στις χώρες και τους εμβολιασθέντες που ακολούθησαν το κλασικό σχήμα αναμένεται να διαλευκανθεί τους επόμενους μήνες.

Ένα ξεχωριστό ερωτηματικό είναι οι αναρρώσαντες που εμβολιάσθηκαν καθότι ήδη διαφαίνεται ότι η ποιότητα της ανοσολογικής απόκρισης του συνδυασμού φυσικής νόσου και εμβολίου έχει καλύτερο προφίλ από τα κλασικά εμβολιαστικά σχήματα. Τέλος, ακόμα δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για αναμνηστικές δόσεις που θα καλύπτουν μεταλλαγμένα στελέχη, ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι απαραίτητες στο μέλλον με δεδομένη την ικανότητα του ιού να μεταλλάσσεται.