Φανερά αδυνατισμένη η Χαρά Παππά - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η ανάρτηση της στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φανερά αδυνατισμένη η Χαρά Παππά - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Πριν από μερικά χρόνια γνωρίσαμε την Χαρά Παππά μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι μοντέλων το «GNTM». Η ίδια από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάφερε να ξεχωρίσει καθώς ακόμη κι από την πρώτη της οντισιόν είχε αφήσει με το στόμα "ανοιχτό" τους κριτές.

Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει στο GNTM μιας και ήταν στην τελική πεντάδα, αυτό δεν την σταμάτησε από το να συνεχίσει με τον χώρο του μόντελινγκ. Η Χαρά Παππά από τότε έχει κερδίσει ένα τεράστιο κοινό στα social media όπου την παρακολουθούν αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι.

Έτσι, η ίδια εφόσον είναι αρκετά ενεργή μέσα από τα social media, αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μίλησε για της δικές της εμπειρίες αλλά και προβληματισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός της φίλος παρατήρησε ότι έχει αδυνατίσει, εκείνη το επιβεβαίωσε εξηγώντας όμως ότι η αιτία αυτού δεν είναι και τόσο καλή αφού οι τελευταίες μέρες για εκείνη ήταν κάπως δύσκολες.

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα… Και οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές ας πούμε… οπότε λίγο η ζέστη, λίγο ένα σφίξιμο στο στομάχι, λίγο οι ημικρανίες οδήγησαν σε αυτό… δε με χαροποιούν οι αιτίες λοιπόν! Να εύχεστε να είστε χαρούμενοι πάνω απ΄ όλα και να προσέχετε τον εαυτό σας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χαράς Παππά

Χαρά Παππά η ανάρτηση στο Instagram

Η αποκάλυψη της Χαράς Παππά

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χαρά Παππά για μπούλινγκ