Κορμάρα η Χαρά Παππά- «Έριξε» το instagram με την φωτογραφία με το μαγιό

Η πρώην παίκτρια του GNTM

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορμάρα η Χαρά Παππά- «Έριξε» το instagram με την φωτογραφία με το μαγιό

Μπορεί να γνωρίσαμε καλύτερα την Χαρά Παππά από την συμμετοχή της στο GNTM αλλά πολύς ντόρος γινόταν γύρω από το όνομά της, λόγω του έρωτά της με τον διάσημο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Αν και οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό το πανέμορφο μοντέλο φαίνεται πως απολαμβάνει αυτόν τον καιρό τις καλοκαιρινές της διακοπές με τις καλές της φίλες από το reality του Star.

Έτσι, αυτές τις ημέρες τα κορίτσια βρίσκονται στην Πάρο, όπου σίγουρα περνούν ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Μάλιστα, η Χαρά Παππά ανέβασε και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Τι πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Χαρά Παππά;

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά δε δίστασε να αποκαλύψει πως όσο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του GNTM, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο επανήλθε μετά την έξοδό της από τον διαγωνισμό.

Το μοντέλο ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι, τόσο για τον ρόλο της μέσα στο παιχνίδι όσο και για τη σχέση που διατηρούσε μέχρι και πριν από λίγο καιρό με τον Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά Παππά, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι χθες αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram της, στο οποίο αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο GNTM αντιμετώπιζε προβλήματα με τον κύκλο της, ενώ πριν λίγο καιρό είδαμε και ένα «ατύχημα» που είχε.

«Στο ταξίδι στο Μιλάνο δεν είχα πάρει κιλά, ήμουν γενικά πολύ πρησμένη διότι δεν είχα αδιαθετήσει για περίπου 5-5μισι μήνες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε έφυγε αυτό το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλίτσας, αλλά η ζυγαριά δείχνει το ίδιο».

Χαρά Παππά πρόβλημα υγείας

Η πρώην παίκτρια απάντησε στο Q&A των διαδικτυακών ακολούθων της με σκοπό να την γνωρίσουν καλύτερα. Μεταξύ άλλων, ένας follower τη ρώτησε εάν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη ή μελαγχολία.

Η ίδια δεν δίστασε να επιβεβαιώσει την ερώτηση αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη, ναι! Δε μιλούσα για το τι πραγματικά πήγαινα μέσα μου, διότι όπου κι αν μιλούσα άκουγα “εσύ η χαρά της ζωής, ο πιο θετικός άνθρωπος” (Εικόνα ενός ανθρώπου που πάσχει από κατάθλιψη είναι, λανθασμένα, ένας άνθρωπος που όλη μέρα είναι κλεισμένο σπίτι του και δεν κάνει τίποτα, αφήνει τον εαυτό του).

Έτσι και εγώ το κατά πίεσα μέχρι που έφτασε σε ένα πολύ κακό σημείο για εμένα και αποφάσισα να απευθυνθώ σε ειδικό, τον ψυχοθεραπευτή μου!

Πλέον είμαι πολύ καλά, νιώθω την κατάθλιψη δεν είναι κάτι που με ταλαιπωρεί! Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για εμένα η ψυχοθεραπεία και το Και το προτείνω σε οποιονδήποτε νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα του, κάτι τον ταλαιπωρεί! Μην το αγνοείτε!».

χαρά παππά