Με κοφτό μαγιό στη Μύκονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κορμί φιδίσιο...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με κοφτό μαγιό στη Μύκονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο νησί των ανέμων για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές λίγο πριν ξεκινήσει για την νέα τηλεοπτική της σεζόν.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει το μπάνιο της. Η ίδια δεν επέλεξε άσκοπα το συγκεκριμένο νησί, αφού η αδερφή της ζει μόνιμα στην Μύκονο.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας αποδεικνύει πως έχει ένα απίστευτο κορμί με τις πιο τέλειες αναλογίες αφού βρίσκεται ολοφάνερα σε φόρμα.

Δείτε παρακάτω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διακοπές για της Παπαγεωργίου

Η πίσω όψη της Ηλιάνας

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Διακοπές

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την αδερφή της στην Μύκονο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έριξε το Instagram με το αποκαλυπτικό της μαγιό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για άλλη μια φορά κατάφερε να ταράξει και πάλι τους διαδικτυακούς της φίλους στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Αυτή τη φορά το αγαπημένο μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο ολόσωμο μαγιό στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά είναι είναι αρκετά μακριά, κάτι που μπορεί να υποστηρίξει με το look της.

Πάντως το one piece μαγιό ειδικά για φέτος είναι μεγάλη τάση για αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να φορεθεί κι ως μαγιό αλλά και ως ένα ολόσωμο με φούστα αλλά και κάποιο παντελόνι - σορτσάκι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη διατροφή της

"Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.

Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρί σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα" μας λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατροφή

«Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».