Προκαλεί ανησυχία η τελευταία φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μαγιό

Φανερά αλλαγμένη μετά τον χωρισμό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Προκαλεί ανησυχία η τελευταία φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μαγιό

Μπορεί μετά τον χωρισμό της με τον Snik να φαίνεται καλά και με ανεβαστική διάθεση, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ.

Ακόμα κι αν πληθαίνουν οι φήμες που τους θέλουν σε επανασύνδεση, η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι αλλά ούτε και διαψεύσει. Μετά το φινάλε του Pop Up, είναι ακόμα πιο ενεργή στα social media, μιας και έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Ηλιάνα πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και απαναθάτισε την στιγμή αυτή, με την ίδια να δημοσιεύει λίγο αργότερα και το εν λόγω στιγμιότυπο.

Ωστόσο, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι δεν δίστασαν να της σχολιάσουν και να την συμβουλέψουν για την υγεία της.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τα σχόλια για τα κιλά της

Προκαλεί ανησυχία η τελευταία φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μαγιό σχόλιο 2
Προκαλεί ανησυχία η τελευταία φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μαγιό σχόλιο 1
Προκαλεί ανησυχία η τελευταία φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μαγιό

«Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί»

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up», με την παρουσιάστρια να προχωρά στην πρώτη της ανάρτηση.

Η ίδια ευχαρίστησε το κοινό αρκετά συγκινημένη για όλη την αγάπη και την στήριξη που της πρόσφεραν από τη πρώτη στιγμή.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η Ηλιάνα φωτογραφήθηκε με την ομάδα της και δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην λεζάντα έγραψε: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα.Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω.

Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί. Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω.

Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους. Θα είμαι δίπλα τους και δίπλας σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί.

Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρώτη ανάρτηση της μετά το φινάλε του Pop Up