Βγήκε στο Καλοκαίρι Not και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Happy Day

Έκπληκτη η Ελένη Τσολάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγήκε στο Καλοκαίρι Not και ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Happy Day

Το πρωί της Τρίτης, η Εύη Φραγκάκη συνδέθηκε μέσω Skype στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αποκάλυψε τη αποχώρηση της από το Happy Day.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια -που πρόσφατα νοσηλεύτηκε λόγω ενός προβλήματος- αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Κρήτη, προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με την οικογένεια της.

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Εύη Φραγκάκη αποκάλυψε ξαφνικά πως δεν θα συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για μια δική της εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Εύης Φραγκάκη για την αποχώρηση της από το Happy Day

«Ήταν πολύ ωραία σεζόν στο Happy Day, πάρα πολύ ωραίο το κλίμα! Φέτος δεν θα είμαι στο Happy Day, αλλά συζητάμε κάτι πάρα πολύ ωραίο, κάτι πάρα πολύ δικό μου, το οποίο είναι αρκετά κοντά σε αυτή τη στήλη που είχαμε στο Happy Day».

Η Εύη Φραγκάκη εξομολογείται για την συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφο της

Η Εύη Φραγκάκη μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή T-LIVE και εξομολογήθηκε γα την συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφο της.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ένα παιδί με τον εξίσου δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη με τον οποίο όμως χωρίσει.

Η Εύη Φραγκάκη, μέσα σε όλα ανέφερε πως όχι μόνο η ίδια αλλά και ο πρώην σύζυγός της έχουν εφαρμόσει την συνεπιμέλεια προκειμένου το παιδί της να βλέπει το ίδιο και τους δυο γονείς.

Στην εκπομπή η δημοσιογράφος είπε συγκεκριμένα: «Είναι δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με τους ίδιους όρους και με τον ίδιο χρόνο και με τους δυο γονείς του»

Ενώ παράλληλα ανέφερε: «Δεν έχουμε μάχη. Είμαστε δυο άνθρωποι που δεν είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είμαστε γονείς ενός παιδιού. και θα είμαστε πάντα».

Ευή Φραγκάγκη