Άφιξη "βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες - Μπαίνει πασίγνωστος ηθοποιός και φέρνει τα πάνω κάτω

Αυτός θα είναι ο ρόλος του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφιξη

Στον τρίτο και πιο ανανεωμένο κύκλο της αγαπημένης σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να εισβάλλουν νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά, είναι και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η ιστορία του 3ου κύκλου θα εξελιχθεί στα μαύρα χρόνια της νεότερης ελληνικής ιστορίας, την περίοδο της δικτατορίας, και οι δημιουργοί της, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν αντλήσει στοιχεία και μαρτυρίες και από αληθινά γεγονότα, όπως έχουν κάνει και στους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

Απρόβλεπτοι θα είναι και οι τρεις νέοι ήρωες της σειράς, προκαλώντας αντίστοιχα απρόβλεπτες αντιδράσεις στους γνωστούς μας πρωταγωνιστές.

Αυτόν τον ρόλο θα έχει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας, που παραμένει ιδεαλιστής παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη σωστή ενημέρωση αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Στο γραφείο του θα βρεθεί η Ασημίνα που, προσπαθώντας να μην οξύνει την κατάσταση με τον Νικηφόρο στη διαμάχη για τον μικρό Σέργιο, θα μετακομίσει από το Διαφάνι στη Λάρισα, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντή.Η Ασημίνα, λοιπόν, θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας του εκδότη και δίπλα του θα μάθει πολλά, αλλά και θα γοητευτεί από τον ιδεαλιστικό χαρακτήρα του. Παράλληλα όμως η Ασημίνα μέσα από την εφημερίδα θα μαθαίνει νέα, τα οποία θα μεταφέρει τόσο σε αγαπημένα της πρόσωπα που διώκονται από τη χούντα όσο και σε κάποια καινούργια, με αντιστασιακή δράση απέναντι στο καθεστώς.

Ο Πέτρος Ορφανίδης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, στις Άγριες Μέλισσες, τη σκοτεινή αυτή περίοδο και δίπλα του η Ασημίνα θα ανακαλύψει πολλά, ακόμα και για τον ίδιο της τον εαυτό, ξεπερνώντας για μία ακόμα φορά τα όριά της και αποδεικνύοντας ότι είναι μια πραγματική Σταμίρη.

Άφιξη 'βόμβα' στις Άγριες Μέλισσες

Τα πάνω κάτω θα φέρει το ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι

Πολλές ανατροπές θα προκύψουν στην σειρά του ΑΝΤ1 στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς τα γυρίσματα έχουν πάρει για τα καλά «φωτιά» αφού έχουμε αρχίσει να μετράμε ήδη αντίστροφα για την έναρξη της τρίτης σεζόν.

Ένα από τα ερωτικά τρίγωνα που θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες τη νέα σεζόν λέγεται ότι είναι αυτό της Μυρσίνης, του Δούκα και του Ακύλα. Ο χουντικός Μεγαρίτης αναμένεται να εγκατασταθεί στο Διαφάνι και με “συνέταιρο” τον Μελέτη θα κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων του χωριού.

Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη έχουν αφήσει ένα τεράστιο κενό στον Δούκα Σεβαστό. Παρόλο που η Μυρσίνη συνεχίζει να θέλει τις Σταμίραινες νεκρές στις Άγριες Μέλισσες, ο Σεβαστός κρατά μεγάλη απόσταση από το τρελό μίσος της συζύγου του για τις τρεις αδελφές.

Η Μυρσίνη βλέπει στο πρόσωπο του χουντικού Ακύλα Μεγαρίτη αυτό που θέλει και η ίδια τόσο καιρό, την εκδίκηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, με μια ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είναι παντρεμένοι.

O Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Όπως είδαμε στο τέλος του β΄ κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα και της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, να μην πάρουν διαζύγιο και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους.

Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Ομως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός! Ποιο όμως είναι το μέλλον των υπόλοιπων ζευγαριών;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ασημίνα Νικηφόρος

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ομως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε.

Οταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!