Το διασκεδάζει η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό - Η νέα φωτογραφία απο τις διακοπές της

Με μπικίνι και χαμογελαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το διασκεδάζει η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό - Η νέα φωτογραφία απο τις διακοπές της

Χωριστούς δρόμους έχουν πια διαλέξει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ωστόσο η πρώτη φαίνεται πως απολαμβάνει μια χαρά τις διακοπές της.

Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να χωρίσει και με μια κοινή τους δήλωση έκαναν γνωστό το τέλος της σχέσης τους: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, η γνωστή παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Σαμοθράκη. Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Σαν την φύση δεν έχει»

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλιας

Το διασκεδάζει η ζετα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό

Τι συμβαίνει στο σπίτι Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη! Ραγδαίες εξελίξεις με τον χωρισμό

Σας έλειψα; Γύρισα με όρεξη και πολλές, πολλές αποκλειστικές πληροφορίες που, φυσικά, θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr και ξεκινάω με τον πολυσυζητημένο χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν το 2010 στα Mad Awards και αμέσως φάνηκε η συμπάθεια που είχε ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Πάρο (όπου ο Μιχάλης διαθέτει εξοχική κατοικία, δείτε εδώ φωτογραφίες της) και ο έρωτας τους ξεκίνησε να αναπτύσσεται.

Ο καλλιτέχνης και η ηθοποιός προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά από λίγο καιρό ανοίχτηκαν και επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί. “Πήρα την απόφαση γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά” είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές της σχέσης τους.

Το καλοκαίρι του 2021 όμως έμελλε να το περάσουν χώρια και...δεν ήθελα να και πολύ για να αρχίζουν οι φήμες να οργιάζουν! Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους πριν από δυο 24ωρα. Με ξέρετε! Δεν μπορούσα να μην το ψάξω και... διαψεύδω κατηγορηματικά τον χωρισμό του ζεύγους, εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Σε διάσταση Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Μακρυπούλια  Χατζηγιάννης χωρισμός

Μετά από επικοινωνία που είχα με έναν άνθρωπο που βρίσκεται αρκετά κοντά με τον τραγουδιστή μπορώ να σας πω με σιγουριά πως οι δυο τους δεν έχουν τελειώσει οριστικά! Κανείς δεν μετακομίζει, όπως επίσης γράφτηκε! Το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης ναι, περνάει μια άσχημη περίοδο αλλά δεν έχει ακουστεί από κανένα στόμα η λέξη "τελειώσαμε". Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες εβδομάδες που εκείνη αποχώρησε από την Αθήνα για να ξεκουραστεί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές με την παρέα της ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε περιοδεία! Οι συγκυρίες αυτές τους έκατσαν "κουτί" γιατί οι διαφωνίες στο σπίτι είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονες!

Οι δυο τους συμφώνησαν στο να αποστασιοποιηθούν για λίγο, να σκεφτούν ο καθένας ξεχωριστά τι θέλει οπότε...

Κανένας χωρισμός, για τώρα τουλάχιστον! Για ότι νεότερο θα επανέλθω, εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr!