Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μέσα στη φύση και με τεράστια πισίνα το σπίτι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Εκεί χαλαρώνουν όταν θέλουν να "κρυφτούν" και να χαλαρώσουν από τους paparazzi

Μέσα στη φύση και με τεράστια πισίνα το σπίτι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο
STORIES 10.08.2020 12:40
Από Youweekly Team

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στην βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλουν τα κρατούν μακριά από τα media και τους paparazzi την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους. Μπορεί να έχουν βγει κατά καιρούς φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, η απάντηση που είχε δώσει ο τραγουδιστής στα όσα γραφόντουσαν ήταν αφοπλιστική και έκλεισε πολλά στόματα.

Εργασίες στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπουλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά δύσκολο για το ζευγάρι. Όπως γράφει ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, καταστεί ιδιαίτερα δύσκολος ο προγραμματισμός τόσο των 15 συναυλιών του του τραγουδιστή, όσο και των διακοπών του με την αγαπημένη του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε φροντίσει όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, να επισκεφθεί από νωρίς την οικογένεια του στην Κύπρο όπου προγραμμάτισε και μερικές συναυλίες 7 και 8 Αυγούστου. Στην συνέχεια, αν και θα ήθελε, δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να βρεθεί στην αγαπημένη του Πάρο, όπου διατηρεί σπίτι, προκειμένου να είναι κοντά στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι τους στην Πάρο πραγματοποιούνται κάποιες εργασίες και δεν είναι προσβάσιμο με το ζευγάρι να το επισκέπτεται για μια με δυο ημέρες, προκειμένου να συνεννοηθούν με το συνεργείο και να επιβλέψουν την πορεία της ανακαίνισης., όπως γράφει πάντα η εφημερίδα. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους που είναι μέσα στην φύση και έχει τεράστια πισίνα

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλη Χατζηγιάννης σπίτι Πάρος

Σπίτι Μιχάλη Χατζηγιάννη Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια σχέση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το μπαλκόνι του σπιτιού τους έχει ονειρική διακόσμηση

Άσχημα νέα για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη - Η απόφαση του ANT1

Share