Η γη της Ελιάς: Το τρέιλερ της νέας σειράς του Mega

Όλα όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η γη της Ελιάς: Το τρέιλερ της νέας σειράς του Mega

Το Mega φαίνεται πως έχει έρθει πιο αποφασισμένο από ποτέ καθώς στο δυναμικό του για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζει πυρετωδώς την νέα του σειρά «Η Γη της Ελιάς». Το νέο τρέιλερ της σειράς έχει ήδη βγει και φαίνεται πολλά υποσχόμενο προκειμένου να "καθηλώσει" τους τηλεθεατές. Μάλιστα, εχθές ανακοινώθηκε και η νέα σειρά που ετοιμάζει το ΣΚΑΪ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς του Mega

Η πλοκή της νέας σειράς του Mega

Η γη της Ελιάς: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά του Mega
Η Αφροδίτη και ο Liam, ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος. Δύο φιλόδοξοι νέοι, με πείσμα και τόλμη. Δύο ταλαντούχοι, πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί, που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland, έρχονται να διηγηθούν τον έρωτα της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου, δύο ηρώων που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου και «ζωντανεύει» στην οθόνη ο Αντρέας Γεωργίου. Ο έρωτάς τους τυλίγεται στα δίχτυα μιας εκδίκησης, με φόντο τη μαγευτική Μάνη.

Η ιστορία τους

Ένα συνηθισµένο απόγευµα, η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όµως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με τον θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται.

Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάµνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους. Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα αποµονωµένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή!

Ποιοι πρωταγωνιστούν στην νέα σειρά;

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης.