Ώρες ανησυχίας για τον Stan - Το σπίτι του κοντά στις φωτιές της Βαρυμπόμπης

Η ανάρτησή του στο Twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ώρες ανησυχίας για τον Stan - Το σπίτι του κοντά στις φωτιές της Βαρυμπόμπης

Άπειρες είναι από το βράδυ της Τρίτης οι αναρτήσεις των διάσημων Ελλήνων celebrities για την φωτιά που καίει ανεξέλεγκτη στην Βαρυμπόμπη! Τα μηνύματα στήριξής τους στον κόσμο που παλεύει είναι συγκινητικά. Ανάμεσα σε αυτές τις αναρτήσεις, λοιπόν, βρέθηκε και του αγαπημένου τραγουδιστή Stan ο οποίος ζει με το άγχος για το αν η φωτιά θα φτάσει στο σπίτι του η όχι.

Η ανάρτηση του Stan

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην καεί και το σπίτι μου. Βαρυμπόμπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Stan φωτιά Βαρυμπόμπη σπίτι

Έκτακτη ανακοίνωση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Μέσα από την σελίδα στο Facebook το Εθνικό Αστεροσκοπίο σήμανε τον συναγερμό. «4 Αυγούστου 05:00: Η κατάσταση πλέον σε πολλές περιοχές της Αθήνας είναι άσχημη όσο αφορά τα επιβλαβή σωματίδια PM2.5 (λεπτά εισπνεόμενα σωματίδια, με διάμετρο περί τα 2,5 μικρόμετρα και μικρότερα). Εφιστούμε την προσοχή στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, στις περιοχές με υψηλές τιμές PM2.5, να παραμείνουν εντός των σπιτιών τους με ερμητικά κλειστά παράθυρα και πόρτες.

Από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα μετρήσεων ποιότητας αέρα PurpleAir: Real-time Air Quality Monitoring που στηρίζεται στην νέα γενιά αισθητήρων "Internet of Things".

Οι μονάδες είναι σε μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι αβαθμονόμητες και πρέπει να διαιρεθούν με έναν παράγοντα 1.8 περίπου.»

4 Αυγούστου 05:00: Η κατάσταση πλέον σε πολλές περιοχές της Αθήνας είναι άσχημη όσο αφορά τα επιβλαβή σωματίδια PM2.5...

Posted by Εθνικόν Αστεροσκοπείον Αθηνών on Tuesday, August 3, 2021
TAGS