Μυρτώ Αλικάκη: 49 με σώμα 20ρας - Φωτογραφίες με μπικίνι χωρίς ρετούς

Κορμί φιδίσιο...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μυρτώ Αλικάκη: 49 με σώμα 20ρας - Φωτογραφίες με μπικίνι χωρίς ρετούς

Η Αλίκη Αλικάκη αν και έχει πατήσει τα 49 της κι ας είναι και μητέρα δυο αγοριών μπορεί άνετα να θεωρηθεί 20αρα καθώς το κορμί της εξακολουθεί να είναι αψεγάδιαστο. Μάλιστα, πριν από καιρό είχε αποκαλύψει εάν πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media της καθώς συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Η ίδια σε συνδυασμό με την δουλειά της κάνει και τα μπάνια της. Μάλιστα, η Μυρτώ Αλικάκη δεν δίστασε να δημοσιεύσει και τις πρώτες την φωτογραφίες με μπικίνι.

Δείτε παρακάτω αναρτήσεις της Μυρτώ Αλικάκη

Πόζαρε με μπικίνι χωρίς ρετούς και αναστάτωσε

Η πρώην ηθοποιός του Τατουάζ, Μυρτώ Αλικάκη έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και αυτή η φωτογραφία με μπικίνι χωρίς ρετούς αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μπορεί να είναι μητέρα δυο παιδιών και 48 ετών, ωστόσο με την καθημερινή γυμναστική που κάνει διαθέσει ένα απίστευτο σώμα, το οποίο είναι αψεγάδιαστο.

Η Μυρτώ Αλικάκη, έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός πόζαρε ξαπλωμένη στην πετσέτα της και το κορμί της τους αναστάτωσε όλους.

Μυρτώ Αλικάκη Τατουάζ σώμα

Να πούμε ωστόσο πως η Μυρτώ Αλικάκη επίσης μας έβαλε στο σπίτι της και το εσωτερικό του είναι ότι πιο μοντέρνο. Η κουζίνα της έχει κίτρινα ντουλάπια.

Απίστευτη εξομολόγηση από την Μυρτώ Αλικάκη! «Ήταν ότι πιο δύσκολο μου έχει συμβεί...»!

Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε μια απίστευτη εξομολόγηση και είπε μεταξύ άλλων «Ήταν ότι πιο δύσκολο μου έχει συμβεί»!

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για όλα. Η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Πέτρο Λαγούτη

«Το διαζύγιό μας ήταν ό, τι πιο δύσκολο μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Με τον Πέτρο δεν είμαστε ακριβώς φίλοι, είμαστε περισσότερο σαν οικογένεια. Έχει πολλές πτυχές, είμαστε σύντροφοι, έστω κι αν δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι. Από εκεί και πέρα, έπρεπε ο καθένας να κάνει τη δική του πορεία, να δει κάποια πράγματα αλλιώς. Σήμερα, αντικειμενικά πια, μπορώ να πω ότι, και ο Πέτρος και εγώ, είμαστε πολύ καλύτεροι από τότε που χωρίσαμε. Και πολύ καλύτεροι από τότε που γνωριστήκαμε».