Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή "Πάμε Δανάη" - Η ανακοίνωση στα social media

«Η ζωή μου μέχρι πέρσι δεν είχε τηλεόραση και δεν μου είναι απαραίτητη για να συνεχίσω να ζω όπως θέλω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή

Η εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, πρόκειται να επιστρέψει αρκετά ανανεωμένη από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, σημειώθηκε ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση.

Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε λίγο πριν την δεύτερη σεζόν έναν πολύ στενό συνεργάτη της. Συγκεκριμένα, ο αστρολόγος Κώστας Κουρουνιώτης αποφάσισε να μην συνεχίσει στην συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ την θέση του πρόκειται να πάρει η Βίκυ Παγιατάκη, που έχουμε χρόνια να την δούμε στην τηλεόραση.

Ο ίδιος προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη μέσα από μια ανάρτησή του στα social media.

Η αποκάλυψη του Κώστα Κουρουνιώτη για την αποχώρησή του από το Πάμε Δανάη

«“Es lo que hay” που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “είναι αυτό που είναι”! Έτσι απλά! Τα πράγματα έρχονται όπως είναι καλύτερο να έρθουν κι εμείς απλώς καλούμαστε να τα ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε! Όχι μόνο δεν απαγορεύεται να νιώσουμε πιο δυσάρεστα συναισθήματα, αντίθετα τα χρειαζόμαστε.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας! Όμως η ζωή μου μέχρι πέρσι δεν είχε τηλεόραση και δεν μου είναι απαραίτητη για να συνεχίσω να ζω όπως θέλω. Εύχομαι να έκανα κάποιους να συμπαθήσουν την αστρολογία λίγο περισσότερο και να συνεχίσω να το κάνω. Καλή επιτυχία @pamedanai !!! Εις το επανιδείν!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακόμα δύο πρόσωπα που λένε «Αντίο» και η δημοσιογράφος που υπογράφει για τη νέα σεζόν

Η εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα έχει ανανεώσει το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν. Στη ψυχαγωγική εκπομπή όπως γίνεται εξάλλου σχεδόν σε όλες θα υπάρχουν φυσικές αλλαγές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, δύο είναι εκείνοι οι οποίοι θα παραμείνουν καθώς και δύο οι οποίοι αποχωρούν. Πάντως στην παρέα του «Πάμε Δανάη» έρχεται και μια δημοσιογράφος έκπληξη που έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» από την ψυχαγωγική εκπομπή εκτός από την Σίσσυ Καλλίνη, αποχωρεί και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Στο πόστο τους πάντως παραμένουν ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Από του χρόνου εντάσσεται η Δέσποινα Καμπούρη η οποία επιστρέφει δυναμικά.