Κατερίνα Καινούργιου: Το μακροσκελές μήνυμα της για τα γενέθλια του Κοκλώνη - «Θα γεράσουμε μαζί»

«Είμαι ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου, είσαι τόσο ξεχωριστός και κάθε μέρα γίνομαι όλο κ καλύτερη με εσένα σύμμαχό μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Το μακροσκελές μήνυμα της για τα γενέθλια του Κοκλώνη - «Θα γεράσουμε μαζί»

Σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, αφιερωμένη αποκλειστικά στον Νίκο Κοκλώνη. Αφορμή για αυτό, στάθηκαν τα σημερινά γενέθλιά του.

Οι δύο παρουσιαστές μπορεί να μην γνωρίζονται πολλά χρόνια, ωστόσο έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία μεταξύ τους.

Λίγο μετά από μια κοινή τους έξοδο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό, κάνοντας μια άκρως γλυκιά ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη

«Χρόνια πολλά μοναδικέ μου…να τα χιλιάσεις! Εμείς οι δύο μπορεί να μη μεγαλώσαμε μαζί, όμως …τα τελευταία χρόνια μπήκες στην ζωή μου και έχουμε περάσει τόσες στιγμές…γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ερωτευτήκαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί,την «πατήσαμε» και θα γεράσουμε μαζί…

Η φιλία θέλει τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς σ΄αυτό βγαίνουμε πρωταθλητές! Αμοιβαίες υποχωρήσεις κι εμπιστοσύνη …μια φιλία που έκανε ξεκάθαρο από την αρχή, πόσο δυνατή θα είναι.

Δεν σ αγαπώ άπλα…σε λατρεύω γιατί έχεις ψυχή ανοιχτή για κάθε μικρό ενθουσιασμό που βρίσκεται στο δρόμο σου…ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού μ ένα υπέροχο μυαλό!

Είμαι ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου, είσαι τόσο ξεχωριστός και κάθε μέρα γίνομαι όλο κ καλύτερη με εσένα σύμμαχό μου στη ζωή. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία. Δεν θα πω πολλά, έτσι και αλλιώς ένα απλό «χρόνια πολλά» δεν μπορεί να εκφράσει όλα όσα έχω ανάγκη να σου πω. Μείνε όπως είσαι, σ’ αγαπώ και σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα…

Για κάθε κρυφή σου επιθυμία (που την ξέρουμε ελάχιστοι)και σήμερα θα την άκουσαν μόνο μερικά κεριά υπάρχει ένα όνειρο που καίγεται να γίνει αληθινό…και θα γίνει!». έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το βίντεο - έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη

«#HappyBirthday Nikos! Όλα αυτά και χιλιάδες ακόμη, είναι για μας στην #BarkingWell_media ο @nkoklonis. Είναι η πυξίδα, ο συνεργάτης και ο άνθρωπός μας. Οικογένειά μας. Χρόνια πολλά Νίκο μας!!! »