Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ξέσπασε η Μαντώ Γαστεράτου - «Μου έρχεται να ουρλιάξω»

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ξέσπασε η Μαντώ Γαστεράτου - «Μου έρχεται να ουρλιάξω»

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες αντιμετωπίζουν από το μεσημέρι της Τρίτης οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης και των γύρω περιοχών λόγω της τεράστια φωτιάς που έχει ξεσπάσει. Ανάμεσα σε αυτούς που τοποθετήθηκαν στο δυσάρεστο αυτό περιστατικό ήταν και η Μαντώ Γαστεράτου.

Ζώα, επιχειρήσεις, σπίτα και αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες και η κατάσταση είναι δραματική, όπως και σχεδόν κάθε καλοκαίρι με τις συνεχόμενες πυρκαγιές.

Όπως πολλοί ακόμα, έτσι και η Μαντώ Γαστεράτου προχώρησε σε μια ανάρτηση αναφορικά με την φωτιά και τις καταστροφές στην περιοχή. Συγκεκριμένα, η ίδια θυμήθηκε μία από τις βόλτες της στο δάσος της Βαρυμπόμπης όπου κρατούσε αγκαλιά τον γιο της στο καταπράσινο τοπίο, το οποίο πλέον είναι καμμένο.

Η ανάρτηση της Μάντως Γαστεράκου για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Στην συγκινητική αυτή φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η παρουσιάστρια έγραψε: “Ποτέ δεν θα είναι το ίδιο. Όσο σκέφτομαι ότι πριν από ένα χρόνο περπατούσα εκεί και απολάμβανα τη φύση και την ομορφιά και τώρα έχουν μείνει στάχτες. Μου έρχεται να ουρλιάξω".

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη ξέσπασε η Μαντώ Γαστεράτου

Και ο Πέτρος Ίμβριος προχώρησε σε μια συγκινητική αλλά και οργισμένη ανάρτηση για την φωτιά στην Βαρυμπόμπη

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος με αφορμή την τεράστια και πολύ σοβαρή φωτιά στην Βαρυμπόμπη. Νωρίτερα, και η Ναταλία Γερμανού συγκλόνισε με τα λόγια της για τις καταστροφές.

Ο ίδιος λοιπόν δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τις οποίες συνόδευσε με συγκλονιστικά λόγια.

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σκοτείνιασε για ακόμα μία φορά ο καταγάλανος ουρανός μας! Άλλη μια οικολογική καταστροφή! Άλλο ένα χτύπημα κατά της επιβίωσης της ανθρωπότητας!

Πότε θα καταλάβει αυτό το τέρας που λέγεται άνθρωπος επιτέλους ότι η οικοπεδοποίηση των δασών και η περιουσία που προσπαθούν αναλέητα και με οποιοδήποτε κόστος να αποκτήσουν κάποιοι καταστρέφει τη ζωή των απογόνων τους σ αυτόν τον πλανήτη !?!?!???! Πότε..........ποτέ ??????!!!!!!».