Στο εξωτερικό η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Έτοιμη για το νέο της ξεκίνημα

Η αποκάλυψη στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο εξωτερικό η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Έτοιμη για το νέο της ξεκίνημα

Την Ελλάδα άφησε σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με προορισμό μια χώρα του εξωτερικού. Μάλιστα, το ταξίδι αυτό έχει να κάνει με το νέο της ξεκίνημα.

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια αυτή τη χρονιά βρισκόταν στην εκπομπή Roomies του Mega μαζί με τη Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία ωστόσο έριξε πρόωρα αυλαία.

Η Ντορέττα ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει τα επαγγελματικά της βήματα, όμως με μια νέα της ανάρτηση μας έδωσε μια μικρή γεύση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της από το αεροδρόμιο, όπου στα χέρια της κρατά την βαλίτσα της.

Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Στην λεζάντα μάλιστα έγραψε: “Πρώτο ταξίδι εκτός χώρας ,από τότε που άλλαξαν οι ζωές μας . Για κάτι πολύ ωραίο που έρχεται .Stay tuned”!

Στο εξωτερικό η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στο The 2night show!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει «καεί» ακόμα από τις σχέσεις που έχει κάνει.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα παιδιά της και στη σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί τους, ενώ σχολίασε και πώς τους παρουσιάζει την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εκπομπή Roomies που παρουσιάζει στο Mega.

«Καλά είμαι προσωπικά… Προσπαθώ… Δεν θα έλεγα ότι έχω “καεί”, απλά προστατεύω τα προσωπικά μου. Ανέκαθεν το έκανα αυτό. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς πράγματα. Είμαι πολύ κρυψίνος, σαν Ντορέττα, ακόμα και σε φίλους μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Όταν τα προστατεύω, πάνε και καλύτερα.

Τα παιδιά ούτως ή άλλως είναι μεγάλα, θα το μάθουν πρώτα, αν συμβεί κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα περιμένω να γραφτεί, θα τους το πω. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συναναστραφεί με κάποιον σύντροφό μου.

Ο μεγάλος είναι 16 και ο μικρός σχεδόν 15. Δεν τους έχω δει να κλαίνε… αλλά τους έχω δει προβληματισμένους. Έχω γνωρίσει τις κοπέλες τους… Συναναστρέφομαι με τις “φίλες” τους. Δεν έχουμε, όμως, προσωπική σχέση… Προσπαθώ να είμαι δίκαιη και να τους μιλάω αντικειμενικά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για την περιπέτεια που έζησε η Κατερίνα Ζαρίφη με τον κορωνοϊό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Είχαμε ξεκινήσει τα γυρίσματα. Ήταν μια περίεργη φάση. Ανησυχήσαμε όλοι. Δεν φοβάμαι, αλλά είμαι προσεκτική. Είναι μια κατάσταση που δεν αφορά μόνο εμένα. Προσέχω για τους άλλους. Έχω παιδιά και είναι σημαντικό να βλέπουν και αυτά τι κάνεις. Για τα αντισηπτικά, τις μάσκες…

Είχαμε κάνει γύρισμα, 2-3 μέρες πριν η Κατερίνα βγει θετική. Κάτσαμε σπίτια μας καραντίνα, κάναμε τεστ και βγήκαμε αρνητικοί. Συνεχίσαμε τα γυρίσματα χωρίς την Κατερίνα, μέχρι να γίνει εντελώς καλά και να επανέλθει». Δείτε εδώ πλάνα από την πρεμιέρα της εκπομπής τους!